REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turistė iš Filipinų praleido penkias dienas Australijos kalėjime, kuomet muitininkai jos gabenamą arbatą palaikė narkotikais, rašo „news.com.au“.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai trijuose 800 g. citrinų skonio arbatos pakeliuose „aptiko“  amfetamino. Tikrinant jos krepšius į vieną iš jų pradėjo reaguoti šuo, apmokytas užuosti narkotikus. Pasiuntus arbatos pakelius, gautas teigiamas atsakymas.

REKLAMA

29 metų Marija Cecilia Silva buvo nugabenta tiesiai į Melburno policijos nuovadą. Tačiau vėliau paaiškėjo, jog narkotikų arbatoje nė nebūta.

Moters advokato teigimu, nei vienas iš arbatos pakelių nebuvo atidarytas.

Teismas nusprendė, jog moteris nekalta, o prokurorai jai turi sumokėti 5000 dolerių kompensacija. Teisėjas padarė išimtį ir M. C. Silvą paleido jau teismo salėje, nors paprastai suimtieji pargabenami į kalėjimą ir paleidžiami iš ten.

REKLAMA
REKLAMA

„Ji traumuota, neteko daug svorio ir turės susitikti su gydytoju, - pasakojo filipinietės advokatas – tai – jauna mergina, vedybų planuotoja dirbanti drauge su tėvu ir motina. Ji, visiškai nekalta, turėjo ištverti penkias dienas kalėjime, kaltinama tuo, ko nepadarė“.

Pasak vyriškio, jam pasirodė, kad panaši problema su arbatžolėmis kyla jau ne pirmą sykį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų