REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filipą Kirkorovą lydės Baltarusijos popdievaitė

Jau šį sekmadienį savo turą po Lietuvą pradeda garsiausias šių dienų Rusijos atlikėjas Filipas Kirkorovas. Vilniuje, Kaune, Panevėžyje ir Šiauliuose jis pristatys savo naujausią programą ir atliks geriausias dainas. Rusų estrados karalių mūsų šalyje lydės populiari dainininkė iš Baltarusijos Veronika Gordijevskaja.

REKLAMA
REKLAMA

Veronika Gordijevskaja dainuos visuose šį mėnesį Lietuvoje įvyksiančiuose Filipo Kirkorovo koncertuose. Didelį gerbėjų būrį turinti dainininkė mūsų šalyje koncertuoja nebe pirmą kartą. Ją į savo pasirodymus kvietė Borisas Moisejevas, Verka Serdiučka, Valerijus Meladzė. Neseniai jauna atlikėja pradėjo sostinėje koncertavusios popžvaigždės MakSim koncertą.

REKLAMA

Pirmuosius muzikinius žingsnius Minske žengusi Veronika Gordijevskaja 2007 m. persikėlė gyventi į Vilnių ir čia sėkmingai tęsia savo muzikinę karjerą. Dainininkė aktyviai koncertuoja ne tik Lietuvoje, bet ir Baltarusijoje. Dainas iš neseniai išleisto debiutinio albumo dažnai transliuoja gimtosios šalies radijo stotys. Muzika Veronikai Gordijevskajai – visas gyvenimas. Ji dainuoja nuo pat mažų dienų ir sako, jog neįsivaizduoja savęs jokioje kitoje srityje. Atlikėja siekia užkariauti abiejų šalių didžiąsias scenas ir svajoja patekti į „Eurovizijos“ dainų konkursą.

REKLAMA
REKLAMA

Filipas Kirkorovas mūsų šalyje surengs net 4 koncertus. Ryškiausia rusų estrados žvaigždė pristatys pačią naujausią savo programą „Prosto Podari“, taip pat atliks garsiausius savo šlagerius. Įspūdingi Filipo Kirkorovo šviesos ir muzikos šou vyks kovo 21 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje, kovo 23 d. Kauno „Sporto halėje“, kovo 24 d. „Cido arenoje“ Panevėžyje ir kovo 25 d. „Šiaulių arenoje“ Šiauliuose.

Filipas Kirkorovas yra vienas garsiausių visų laikų Rusijos atlikėjų, susišlavęs, ko gero, visus įmanomus šalies muzikinius apdovanojimus, pelnęs net 5 „World Music Awards“ statulėles ir įtrauktas į Gineso rekordų knygą. Filipas Kirkorovas yra dainavęs kartu su Andrea Bocelli, Luciano Pavarotti, Vanessa Mae ir daugeliu kitų garsiausių pasaulio atlikėjų. Pernai dainininkas buvo paskelbtas Rusijos liaudies artistu ir Ukrainos liaudies artistu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bilietus į Filipo Kirkorovo koncertus Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose jau galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu. Daugiau informacijos svetainėje www.bilietai.lt.

Bilietus į atlikėjo pasirodymą Panevėžyje platina „Tiketa“. Daugiau informacijos svetainėje www.tiketa.lt

Filipo Kirkorovo gastroles Lietuvoje organizuoja didžiausia Vidurio ir Rytų Europoje koncertinė agentūra „Makroconcert“. Daugiau informacijos www.makroconcert.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų