REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėlynas aksomas grįžta į diskoteką: šį šeštadienį, kovo 20-ąją keisčiausių „Woo“ renginių serija „Blue Velvet“ atgimsta savaitgalyje su glamūriniu Londono ekscentriku DJ Warboy.

REKLAMA
REKLAMA

Didžėjus, prodiuseris ir vakarėlių, kurių nepavadinsi kitaip negu muzikiniais performansais, organizatorius DJ Warboy yra vienos karsčiausių Londono klajojančių šokių naktų "Caligula" maestro. Šis didžėjaujantis puošeiva darbuojasi ne tik diskotekoje: DJ Warboy grojaraščiai sukosi ką tik praūžusioje Londono mados savaitėje ir, be abejonės, jos vakarėliuose.

REKLAMA

"Jeigu legendiniai Niujorko "club kids" atgimtų šiandienos Londone, DJ Warboy be abejonės būtų tas, kuris rengtų jų diskotekas", "kone ryškiausias alternatyviojo Londono muzikinis veikėjas", "iškrypėliškiausių  naktų dirigentas", "Londono atsakas istoriniam "Studio 54" tai tik keletas iš daugelio DJ

Warboy epitetų žiniasklaidoje, - sako "Blue Velvet" ideologas Aout6.

Praėjusių metų rudenį "Woo" įsisukusi nenuspėjamų vakarų serija "Blue Velvet" antradienius "Woo" klube pavertė šimtaprocentinėmis šokių dienomis. Šį šeštadienį su niekuo nesulyginama diskoteka, į šokių aikštelę ir už pulto sukvietusi personažus, kurių nesutiksi eilėje prie kasos, universiteto koridoriuje ar tavo biuro lifte, sprogs pagal geriausią šokinį scenarijų.

REKLAMA
REKLAMA

Svečiui Warboy įsivažiuoti padės Aout6, o lankytojų  pėdkelnes iki galo ketina suplėšyti Kym Wild.

Vizito į Vilnių proga organizatoriai pakalbino patį Warboy:

- Kada ir kaip pradėjai didžėjauti?

- Pradėjau groti mažuose renginiuose maždaug prieš šešis metus.Tai buvo “All You Can Eat” ir “Anti-Social”, abu jie sprogo į kažką daug daug didesnį. Tai mane įrašė į pasaulio didžėjų žemėlapį.

- Kuris renginys buvo pats įsimintiniausias?

- Aš turėjau labai daug įsimintinų renginių, bet pats smagiausias ir juokingiausias buvo, kai mes turėjome savo salę “Ministry Of Sound” klube ir išdalinom krūvas nemokamų sekso žaisliukų ir prezervatyvų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Tavo mėgstamiausi didžėjai ir prodiuseriai?

- Aš nuolat ieškau naujų prodiuserių kuriančių gilų, bosų kupina skambesį su šiek tiek vokalų ir daug perkusijos. Džiaugiuosi, kai žmonės man atsiunčia rekomendacijų ir parodo slaptų talentų. Man imponuoja tokie vardai kaip Andy Blake, Robert Outch, Hannah Holland, Zombie Disco Squad, Jesse Rose, Severino, Solo, Mowgli, Faze Action, Hijack, Daniel Haaksman.

- Tu labai daug dirbi su mada. Kas yra tavo mėgstamiausi dizaineriai?

- Londone yra tokia parduotuvė “Machine-A” ir jie parduoda vienų iš įdomiausių Londono dizainerių drabužius. Tai yra James Hock, Komakino ir Charlie Le Mindu.

REKLAMA

- Kokia yra keisčiausia istorija nutikusi per Londono mados savaitės vakarėlius?

- “Caligula” organizavo vakarėlį “Linda Farrow ir Roisin Murphy”. Pasirodė turtingas dėdė ir nupirko 25 butelius šampano ir išdalino juos vakarėlio dalyviams. Tai jam kainavo labai daug pinigų, bet vaizdas buvo nepakartojamas

- “Caligula” yra vienas iš tavo sėkmingiausių projektų kuris gauna daug populiarios žiniasklaidos dėmesio. Kodėl taip yra? Ar tai yra tas – ko Londonui trūko?

- Londonas yra didelis, įvairiapusis miestas, jame visada yra vietos kažkam naujo. Leo Belicha (mano partneris su kuriuo darome “Caligula”) ir aš tikime, kad žmonėms reikia naujos savaitinės nakties kur jie galėtų persirengti ir linksmintis įdomioje aplinkoje. “Caligula” turi labai įdomų, unikalų jausmą – disko hedonizmas su seksualia, madinga publika. Turbūt tai ir užkabino žiniasklaidą.

REKLAMA

- Koks yra tavo idealus nakties praleidimas?

- Naujos, šviežios idėjos ir geri draugai.



- Mėgstamiausias valgis ir gėrimas?

- Betkuris sveikas maistas ir imbiero alus.



- Kas yra tavo herojus?

- Aš neesu didelis viešų herojų gerbėjas. Mano didžiausi herojai yra žmonės su kuriais aš bendrauju.

-Trys įdomiausi faktai apie Warboy?

- Warboy myli jogą ir meditaciją. Warboy buvo modelis “Uniqlo” 2008 metų kampanijai. Warboy šokių aikštelėje drabstosi purvais.

Tik šį šeštadienį ir tik "Woo" ekskliuzyvinis "Blue Velvet" atgimimas vienam vakarui su Londono  pasiutėliu DJ Warboy. Spjauk i tuos baltus marškinius, nusikirpk kaklaraištį, nesidrovėk blizgučių ant veido - "Blue Velvet" naktį rask savo vietą po diskotekos šviesomis ir prieš vakarėlių puošmenas medžiojantį foto objektyvą.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų