REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po vakar UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio atsakomajame mače Londono „Stamford Bridge“ stadione prieš vietos „Chelseą“ iškovotos pergalės 1:0 (0:0) Milano „Inter“ strategas Jose Mourinho šokinėjo iš laimės ir džiaugsmo.

REKLAMA
REKLAMA

47-erių metų treneris tikino, kad ši pergalė – neeilinė.

„Aš gerbiu savo buvusius žaidėjus ir „Chelseą“ klubą, bet šiandien aš jiems buvau priešas ir galiu pasakyti, kad priešas laimėjo. Man tai labai svarbi pergalė, bet tikrai ne pati didžiausia per gyvenimą. Tokia dar laukia ateityje“, – savo viltis atskleidė jis.

REKLAMA

Anot J. Mourinho, „Inter“ žaidė daug geriau nei „Chelsea“ ir nugalėjo pelnytai.

„Chelsea“ futbolininkai jau pirmajame kėlinyje pajautė, kad tai ne jų rungtynės, nes mes neatsitraukėme į gynybą, o žaidėme net trimis puolėjais. Beveik visą laiką kontroliavome mačo eigą ir tikrai nusipelnėme pergalės.

Nesakau, kad „Interas“ yra geresnis už „Chelseą“, bet šiandien mes buvome visa galva pranašesni už juos“, – tikino „Inter“ vairininkas.

REKLAMA
REKLAMA

„Laimėjome ne dėl gynybos ar sėkmės, o todėl, kad žaidėme tobulai. Ši pergalė tik dar kartą patvirtino, kad Londonas yra mano namai ir kad aš čia visada laimiu, nesvarbu, žaidžiu su „Chelsea“ ar prieš ją“, – tvirtino J. Mourinho.

Pasiteiravus apie jo požiūrį į „Chelsea“ ekipos savininką iš Rusijos Romaną Abdramovičių, J. Mourinho atsakė, kad jis tobulėja.

Romanas Abramovičius yra labai protingas žmogus ir todėl jis yra visai kitoks, nei buvo prieš metus, dvejus, trejus ar penkerius, kai tik atėjo į futbolą. Galbūt jis tikėjosi, kad viskas čia bus labai lengva ir paprasta, bet taip nėra. Laiminčias komandas nuo pralaiminčių skiria tik mažos detalės ir jas reikia išmanyti“, – pareiškė portugalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ką mano apie Carlo Ancelottį, portugalas buvo diplomatiškas.

„Su juo nėra jokių problemų. Jam jaučiu didelę pagarbą. Atvežiau jam portugališko vyno, o jis man – itališko. Be to, pakvietė mane po rungtynių pas save. Linkiu jam laimėti „Premier“ lygą. Tai padarytų laimingus visus „Chelsea“ fanus“, – teigė J. Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų