REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Chelsea“ ir „Sevilla“ išmestos už Čempionų lygos borto

Antradienį UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos dar dvejos atsakomosios aštuntfinalio rungtynės, kuriose susitiko Londono „Chelsea“ ir Milano „Inter“ bei „Sevilla“ ir Maskvos CSKA.

REKLAMA
REKLAMA

Mačas Anglijoje tarp „Chelsea“ ir „Inter“ prasidėjo apylygiu žaidimu. Abu klubai daugiau kamuolį kontroliavo aikštės viduryje ir nesiryžo rizikuoti. Tiesa, kelias pavojingas atakas buvo sukūrę svečiai, kurie pirmąjį susitikimą buvo laimėję 2:1.

REKLAMA

12 min. tolimu smūgiu palei žemę vos nepasižymėjo „mėlynųjų“ saugas iš Vokietijos Michaelis Ballackas, kurio spirtas kamuolys praskriejo visiškai greta virpsto. Kėliniui einant į pabaigą „Chelsea“ užgulė atvykėlių iš Italijos vartus ir ne kartą pavojingai atakavo, tačiau puikiai gynėsi „Inter“ gynėjai Maiconas ir Walteris Samuelis, tad pirmasis kėlinys baigėsi be įvarčių – 0:0.

Antrąjį kėlinį sėkmingiau pradėjo „Inter“ futbolininkai. Progą išvesti svečius į priekį turėjo Goranas Pandevas, tačiau kiek uždelsė ir „Chelsea“ gynėjai neutralizavo pavojų.

REKLAMA
REKLAMA

78 min. po Wesley Sneijderio perdavimo vienas prieš vartininką išbėgo Samuelis Eto´o ir gražiu smūgiu į artimąjį vartų kampą išvedė savo komandą į priekį – 1:0. Po praleisto įvarčio „Chelsea“ situacija tapo labai sudėtinga, nes per likusį laiką reikėjo pelnyti mažiausiai du įvarčius.

Lyg to dar būtų negana, 87 min. labai ginčytina raudona kortelė už pražangą puolime buvo parodyta „Chelsea“ lyderiui Didier Drogbai. Rezultatas 1:0 (0:0) nebepakito ir „Inter“ žengė į kitą etapą.

Kitoje dvikove Maskvos CSKA su Deividu Šemberu svečiuose 2:1 (1:1) palaužė „Sevillą“ su Mariumi Stankevičiumi ir taip pat pateko į ketvirtfinalį. Rusai pirmą kartą pasižymėjo 39 min., kai tikslus buvo Tomas Necidas, bet jau po dvejų minučių Diego Perotti atstatė pusiausvyrą – 1:1.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei rezultatas antrajame kėlinyje būtų nebepasikeitęs, komandoms būtų tekę žaisti pratęsimą, bet jo neprireikė, nes 55 min. įvartį į „Sevillos“ vartus po itin grubios vartininko Andreso Palopo klaidos įmušė Keisuke Honda ir CSKA šventė pergalę rezultatu 2:1.

Tiek M. Stankevičius, tiek D. Šemberas, kuris 71 min. buvo nubaustas geltona kortele, žaidė visas 90 min.

Rungtynių statistika:

Londono „Chelsea“ (Anglija) – Milano „Inter“ (Italija) 0:1 (0:0). Pirmas mačas – 1:2.

Įvartis: 78 min. Samuelis Eto´o 0:1.

„Sevilla“ (Ispanija) – Maskvos CSKA (Rusija) 1:2 (1:1). Pirmas mačas – 1:1.

Įvarčiai: 39 min. Tomas Necidas 0:1, 41 min. Diego Perotti 1:1, 55 min. Keisuke Honda 1:2.

Siūlome pasižiūrėti abejų rungtynių įvarčius:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų