REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Maskvos CSKA puolėjas Ramūnas Šiškauskas sulaukė Eurolygos gerbėjų bei specialistų įvertinimo. Lietuvis kartu su Šarūnu Jasikevičiumi pateko į simbolinę praėjusio dešimtmečio komandą.

REKLAMA
REKLAMA

31 metų 196 cm ūgio krepšininkas pripažino, jog jam didelė garbė būti tarp geriausių Eurolygos žaidėjų: „Man didelė garbė. Džiaugiuosi, kad sulaukiau tokio įvertinimo. Manau, kad kiekvienas norėjo patekti į šią simbolinę komandą. Sulaukęs galutinių rezultatų tikrai nudžiugau.“

REKLAMA

Praėjusį dešimtmetį R. Šiškauskas du kartus tapo Eurolygos čempionu ir kartą buvo pripažintas naudingiausiu turnyro žaidėju. Tiesa, patyręs puolėjas negalėjo išskirti vieno pačio maloniausio sezono.

„Praėjusiame dešimtmetyje buvo ne vienas geras sezonas. Įsimintiniausi metai buvo „Panathinaikos“ ir CSKA ekipose. Su graikais iškovojau tris, o su rusais – du titulus. Vis dėlto negaliu išskirti vieno sezono, nes buvo daug džiugių akimirkų“, – tvirtino R. Šiškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuviui nedaug trūksta ir iki to, kad jo trofėjų lentyną papildytų dar vienas Eurolygos nugalėtojų titulas. Ketvirtfinalyje CSKA susitiks su Vitorijos „Caja Laboral“ komanda. Peržengus baskų barjerą finalo ketverte nugalėtoju gali tapti bet kuris klubas, todėl dar vienas titulas būtų ranka pasiekiamas.

„Išaušo svarbiausių kovų metas tiek Eurolygoje, tiek Rusijos čempionate. Laukia sunki Eurolygos ketvirtfinalio serija, tačiau padarysime viską, kad patektume į finalo ketvertą.

Tikiuosi, kad išvengsime traumų. Viskas paaiškės jau labai greitai. Mano nuomone, Paryžiuje žais „Regal Barcelona“, „Olympiacos“ ir „Maccabi“, – pasakojo R. Šiškauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų