REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sergančio sūnaus į ligoninę aplankyti atėjusiam Seimo nariui klaipėdiečiui Vytautui Grubliauskui teko gydymo įstaigos koridoriais vaikytis vagį. Jis sekmadienį Vaikų ligoninėje apvogė Seimo nario šeimą.

REKLAMA
REKLAMA

"Kai buvau su savo mažuoju palatoje, į ją galvą įkišo kažkoks vyras. Pamaniau - susimaišė žmogus. Vėliau teko išeiti iš palatos, mat reikėjo ją vėdinti - su sūnumi ant rankų vaikščiojau koridoriumi. Nepraėjus 10 minučių išgirdau, jog medicinos seselė kažkam liepia sustoti, atsisukau. Pamačiau tą patį vyrą, o jis išvydęs mane ėmė bėgti", - pasakojo sekmadienio įvykius V. Grubliauskas.

REKLAMA

Nepažįstamasis, pasirodo, buvo pavogęs asmeninį ir tarnybinį V. Grubliausko bei asmeninį jo žmonos mobilųjį telefoną. Kai Seimo narys savo sūnų davė laikyti seselei ir ėmė vytis, vyras telefonus metė ir puolė bėgti.

Pasak seimūno, įtariamąjį teko gerokai pasivaikyti - jį V. Grubliauskas sučiupo tik kitame korpuse ir iškvietė patrulius.

"Panašu, kad tai su teisėsauga jau anksčiau reikalų turėjęs asmuo - supratau tai iš jo kalbų, kurių spaudai cituoti negalima. Pastebėjau, jog kišenėje jis lyg turėjo švirkštą", - pasakojo seimūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip paaiškėjo vėliau tai buvo 1964 m. gimęs vyras. Policijoje dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

"Ligoninėje, kurioje žmonės ir taip apsėsti rūpesčių, tokių dalykų neturėtų būti, tačiau, kaip matome, vagims šventų vietų nėra. Žmonės turėtų būti budresni", - sakė V. Grubliauskas.



Valdas PRYŠMANTAS ve.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų