REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žaibiškai realybės šou  „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi ir naują karjerą LNK seriale „Mano mylimas prieše“  pradedanti  dainininkė Vilija Matačiūnaitė ilgą laiką  buvo  dingusi iš pramogų pasaulio, vengė bendrauti su gerbėjais ir ignoravo pikantiškų skandalų jos gyvenime ieškojusius žurnalistus. Taigi nenuostabu, kad pasipūtusios, „sužvaigždėjusios“ Vilijos įvaizdis  aplipo įvairiausiomis kalbomis.

REKLAMA
REKLAMA

Sklido gandai, jog gražuolės Vilijos kasdienybėje vyrų dėmesio – per akis. Jog iš margo garsenybių būrio ji tikrai gali pasirinkti kokį tik nori: turtingą, gražų ar talentingą.  Ir kad jos palankumo siekia pats Arūnas Valinskas.

REKLAMA

Šį vakarą 21.00 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Vilija pirmą kartą  prisipažins, jog daugybė apie ją sukurtų legendų -  šimtu procentų  neteisingos. „Ar galite patikėti, kad netgi tais, šlovės metais,  buvo tik vienui vienas vaikinas, kuris man rodė nuoširdų dėmesį: rašydavo laiškus“.

Vilija sutriks paklausta apie  dar  vieną – kitos seksualinės orientacijos  gerbėją. Moterį, kuri Vilijos meilės siekė  brangiomis dovanomis ir dainininkės pašto dėžutėje netgi buvo palikusi  voką su savo buto raktu... Tad ar yra tiesos kalbose, kad  Vilijos Matačiūnaitės biografijoje buvęs ir netradicinis meilės ryšys?

Intriguojančios, iki šiol niekur neskelbtos Vilijos Matačiūnaitės gyvenimo detalės, laidoje „Gyvenimas pagal moteris" šį vakarą 21.00 tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų