REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) pranešė išplėtęs paslaugų verslui paketą: įmonėms pradėta teikti MEZON interneto telefonijos paslaugas. MEZON modemą-maršruto parinktuvą įsigijusios įmonės nuo šiol jį gali naudoti ne tik belaidžio interneto, bet ir telefoninio ryšio prieigai, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Telecentro komercijos vadovo Egidijaus Ropės, naujoji MEZON telefonijos paslauga pritaikyta mažoms ir vidutinėms įmonėms. Joms siūlomas stacionarus MEZON modemas kartu yra ir maršruto parinktuvas. E. Ropės teigimu, papildomai prijungus prie šio įrenginio telefono aparatus, visiškai patenkinamas nedidelės įmonės poreikis naudotis pagrindinėmis ryšio priemonėmis.

REKLAMA

MEZON interneto telefonija – tai belaidės ryšio technologijos „WiMAX“ ir IP telefonijos pagrindu veikianti paslauga. Ji suteikia galimybę naudotis visais fiksuotojo telefono ryšio privalumais. Įsigijus MEZON modemą-maršruto parinktuvą galima naudoti keletą telefono linijų. Prie jo galima jungti ir laidinius, ir belaidžius telefono aparatus. Taip pat galima siųsti faksimilinius pranešimus elektroniniu būdu be papildomos įrangos, teigiama pranešime.

Pasak Telecentro atstovų, klientai pagal individualius poreikius pasirenka mokėjimo planą ir moka tik už tai, kiek prakalba. Abonentinis mokestis netaikomas. Pokalbių laikas skaičiuojamas sekundės tikslumu, teigiama pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų