REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dešimtukų mėgėjas Time.com siūlo neskoningų reklamų sąrašą. Be abejonės, tokių beskonybių yra gerokai daugiau, bet kas per daug – tas nesveika, ypač jeigu tai kelia ne pačius maloniausius įspūdžius.

REKLAMA
REKLAMA

Didelis

Burger King reklamoje – viena mažiausiai subtilių užuominų į oralinį seksą. Tiesa, reklama sunkiai pamirštama, bet ar neperžengta riba?

REKLAMA

Skrudintuvas – maniakas

Ši reklama vaizduoja skrudintuvo seksualiai persekiojamą darbuotoją. Skrudintuvas sako: „Įdėk jį į mane“, „Pasakyk tai seksualiai“, „Dar seksualiau“ ir t.t. Hm- hm.

Tautiniai stereotipai: vis dar nejuokinga

Jeigu šioje reklamoje norėta sutalpinti visus įmanomus stereotipus apie Kiniją – tai arti to. Reklamos kūrėjui, kuris, beje, yra ir bendrovės – reklamos davėjos direktorius, turėjo nutraukti reklamos rodymą per televiziją ir atsiprašyti žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA

Sodininkystė niekada nebebus tokia pati...

Atvirai kalbant, tikriausiai nėra lengva kurti reklamas skustuvams, kurie skirti toms moterų vietoms, kur saulė neužšviečia... Vis dėlto, reklamoje tam panaudoti sodo želdinius neatrodo labai subtili metafora.

Draugė – padanga

Nėra visiškai aišku, kokia yra šios Bacardi Breezer tikslinė auditorija. „97 kilogramai moteriškumo, jėgos ir dvigubo smakro. Jokia padanga negali užmaskuoti ritinių, puošiančių šį kūną“. Pfffff? Šios reklamos rodymas taip pat turėjo būti sustabdytas, ir taip pat buvo atsiprašyta žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Heil Citroen

Aliuzija į nacių propagandos filmą „Triumph of the Will“ („Triumph des Willens“), erelio simbolis, kelio ženklas gotiška rašysena, kurio nepamatysi Vokietijoje nuo 1945-ųjų, ir visa kita, kas prancūzams, matyt, pasirodė gražu. Arba iššaukiama.  Arba juokinga.

Britai siautėja

Klimato problemos. Reklama neturi „S“ ar kokio kito žiūrovų amžių ribojančio ženklo, bet ar jo nereikėtų? Gal ir ne, bet vis tiek – kvaila.

Užpakalis – atidarytuvas

Bud Light, dar viena sustabdyta reklaminė kampanija. Norėtumėte atsigerti šio gėrimo po jo butelio atidarymo tokiu būdu?

REKLAMA

Vegetarai – maniakai

Ne visiems vegetarams patiko, kad kuriamas jų, kaip su daržovėmis ištvirkaujančių sekso maniakų, įvaizdis. Meilė daržovėms šiek tiek per didelė?



'Veggie Love': PETA's Banned Super Bowl Ad

Naminiai vaizdeliai

Baldų gamintoja IKEA mėgsta iššūkius. Kartais jos idėjos visai neblogos, tačiau rezultatas gali būti šiek tiek bjaurus. Nenuostabu, kad ši reklama taip ir nepateko į televiziją.

Šaltinis: Time.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų