REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balionai – pomėgis, galintis tapti verslu kiekvienam

Sunkmečiu daugelį žmonių gelbsti kūrybiškumas, naujos idėjos ir netikėtas požiūris į įprastus dalykus. Išbandome savo kulinarinius sugebėjimus, kuriame rankų darbo dovanas, patys organizuojame šventes. Švenčių apipavidalinimo profesionalai „Balionų šalis“ siūlo suteikti daugiau spalvų jūsų dideliems ir mažiems renginiams. Dekoravimas balionais gali būti ne tik puikus užsiėmimas laisvalaikiu, nereikalaujantis daug išlaidų ar investicijų, bet ir papildomas pragyvenimo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Šventinės atributikos prekybos lyderė Lietuvoje šventes kuria jau 13 metų. Per šiuos metus kompanijos dekoratoriai balionais papuošė per kelis šimtus švenčių visoje Lietuvoje. Visai neseniai ši įmonė išgarsėjo iš dešimties tūkstančių balionų pastačiusi net 4,5 metro aukščio Gedimino pilį.

REKLAMA

Praeitais metais balionų puošybos verslas šalyje smuktelėjo net keturis kartus. „Balionų šalis", norėdama pagerinti susiklosčiusią situaciją, priėmė netradicinį sprendimą – šią savaitę rengiamuose penkių dienų, beveik keturiasdešimties valandų trukmės mokymuose jie ketina auginti konkurentus, kurie anksčiau ar vėliau, greičiausiai, taps jų klientais.

„Mes pirmą kartą organizuojame dekoravimo balionais seminarą. Jame ketiname mokyti dekoruoti balionais verslius žmones (floristus, renginių organizatorius, vestuvių planuotojus ir kt.), kurie šiandien, galbūt, neturi pastovaus darbo, ar vis dar neranda savęs. Taip pat, visus norinčius išmokysime papuošti savo asmenines šventes. Taigi, mūsų tikslas - auginti rinką auginant konkurentus. Net neabejojame, kad ilgainiui vieniems balionų dekoravimas taps pagrindiniu verslu, kitiems - papildomu pinigų šaltiniu, o tretiems padės sutaupyti šeimos lėšas,“ - tikina mokymus organizuojančios kompanijos vadovas Tomas Šiuipys.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 17–21 d. verslo centre „Forum Palace“ vykstančių mokymų įvadinį kursą dėstys 15 metų patirtį turintis balionų dekoravimo profesionalas iš D. Britanijos - Keith Stirman. Jis yra oficialus aukščiausios kokybės balionų gamintojų QUALATEX instruktorius. Be svečio iš Londono seminare dėstys būrys profesionalių švenčių kūrėjų iš Lietuvos.

Kursuose kasdien bus aptariamos 2-3 skirtingos temos, ypatingas dėmesys bus skiriamas praktiniams užsiėmimams. Mokymų dalyviai įgis žinių bei įgūdžių įvairia dekoravimo tematika: „Balionų parduotuvė", „Trimatis pasaulis", „Spec. efektai", „Stilingos vestuvės", „Teminės šventės ir vakarėliai" ir kitas.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų