REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Irena Degutienė atsiprašė Algirdo Brazausko (papildyta 12.14)

Po žiniasklaidoje kilusio triukšmo Seimo pirmininkė Irena Degutienė viešai atsiprašė prezidento Algirdo Brazausko, kad neperskaitė jo sveikinimo šalies gyventojams kovo 11-osios minėjime Seime.

REKLAMA
REKLAMA

LNK savaitės įvykių laidoje „Top 5“ I.Degutienė pareiškė, kad A. Brazausko sveikinimą ji gavo prieš pat lipant į tribūną, todėl nespėjo jo įsprausti į laiką, kadangi laikas iškilmingame posėdyje buvo griežtai reglamentuotas. Anot Seimo pirmininkės, dėl to ji pati jaučiasi nejaukiai ir „įskaudinta“. Seimo vadovė tikina, jeigu laiškas ją būtų pasiekęs prieš parą, ji tikrai jį būtų perskaičiusi viešai.

REKLAMA

Abejones keliantį pasiaiškinimą pateikusos I.Degutienės žodžiais, laišką ji atidavė savo atstovui spaudai, kuris jo kopijas išdalino posėdžio dalyviams.

J.Olekas: tikiuosi, valdantieji pasimokys

Seimo Socialdemokratų partijos frakcijos seniūno pavaduotojas Juozas Olekas nesutinka su parlamento vadovės paaiškinimais, kad jis buvo pateiktas per vėlai.

Jo nuomone, I. Degutienė galėjo bent pasakyti, kad yra gautas toks sveikinimas ar jį pacituoti.

Pasak J. Oleko, iškilmingo minėjimo metu buvo pranešta apie kai kuriuos kitus sveikinimus, tačiau apie Prezidento, Kovo 11-osios signataro A. Brazausko sveikinimą nieko net neužsiminta.

Pirmadienį spaudos konferencijoje J. Olekas išreiškė viltį, kad valdantieji pasimokys iš tos klaidos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų