REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pyplys įsiropštė į saldainių automatą

Dvimetis Kohenas Stonas italų restorane, į kurį jį atsivedė draugės gimtadienį švenčianti mama, sugebėjo per kelias akimirkas įsiropšti į saldainių automatą.

REKLAMA
REKLAMA

„Žaidžiau su vaiku tam skirtoje vietoje, tačiau dviems minutėms nuo jo nusisukau. Tuomet ant stalo kaip tik tiekė maistą“, - teigė iš Perto miesto (Vakarų Australija) kilusi berniuko mama Kyra.

REKLAMA

„Kai atsisukau, mano vaikas lindėjo saldainių automate. Pirma į galvą toptelėjusi mintis buvo „O dieve..“. Negalėjau suvokti, jog visa tai jis padarė taip žaibiškai. Situacija prilygo mago triukui, - nutęsė mamytė.

Ji teigė neįsivaizduojanti, kaip mažyliui pavyko patekti į saldainių automatą.

Į pagalbą buvo pasikviestas vietinis kalvis. Tik jam pavyko išlaisvinti berniuką, kuris „saldainių rojuje“ išbuvo net 45 minutes.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak mažylio motinos, sunkiausia istorijos tikrumu buvo įtikinti vyrą.

„Paskambinau vyrui, o jis pamanė, kad juokauju. Vis prašė pakartoti, ką sakau. Tik po kiek laiko jis suvokė, jog visa tai – tikra“, - žurnalistams pasakojo moteris.

„Kai mažylis nurimo ir buvau tikra, jog galėsime jį išlaisvinti, padariau keletą nuotraukų. Tik išvydę jas, žmonės patiki, kad mano istorija nėra pramanai“, - pridėjo.

Italų restoranas šiuo metu saldainių automatą išmontavo ir už patirtą stresą šeimai atsilygino maisto kuponu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų