REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Muitinės pareigūnai trečiadienį įvairiuose pasienio postuose sulaikė ir nuosavomis mašinomis, ir autobusais vežamas kontrabandines cigaretes.

REKLAMA
REKLAMA

Antai į Šalčininkų kelio postą atvykęs 23 metų lietuvis žodžiu deklaravo vežantis du pakelius cigarečių, tačiau pareigūnai, patikrinę jo automobilį, aptiko net 75 pakelius.

REKLAMA

Medininkų kelio poste pareigūnams įkliuvo dvidešimtmetis, į Lietuvą bandęs prasmukti automobiliu, kurio rate buvo prikimšta 90 pakelių cigarečių. Slėptuvė buvo aptikta peršvietus automobilį rentgenu. Vaikinui teko atsisveikinti ir su cigaretėmis, ir su automobiliu, kaip kontrabandos gabenimo priemone.

Kur kas didesnį kiekį cigarečių į Lietuvą bandė įvežti 35 metų vyras, automobiliu "VW Passat" atvykęs iš Kaliningrado srities. Kybartų kelio posto pareigūnams šis vyras sukėlė įtarimų. Patikrinę jo automobilį muitininkai degalų bake įrengtoje slėptuvėje aptiko 610 pakelių cigarečių "Bond" su rusiškomis banderolėmis, kurių vertė - 4316 litų. Kontrabandininko automobilis taip pat buvo sulaikytas.

Lavoriškių kelio poste dirbantiems muitininkams vėl padėjo rentgeno aparatas. Maršrutiniu autobusu Postavai-Vilnius į Lietuvą grįžtanti penkiasdešimtmetė žodžiu deklaravo, kad negabena daugiau prekių negu leidžiama. Tačiau rentgeno aparatas parodė, jog keleivės krepšiuose yra panašių į cigaretes daiktų. Aparatas neapgavo: moters vežamose saldainių, sausainių ir makaronų dėžutėse muitininkai aptiko 5900 vnt. (295 pakeliai) cigarečių "Saint George Lights". Nelegaliai gabenti rūkalai konfiskuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų