REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ - žurnalisto Tomo Čyvo staipsnis „Naivusis A. Čaplikas“. Sveikatos apsaugos ministras, Liberalų ir Centro sąjungos (LiCS) vicepirmininkas Algis Čaplikas atsistatydino, tačiau daug kas jo veikloje lieka neaišku. Susidaro įspūdis, jog ministras arba labai jau nesupratingas, arba tiesiog vaikiškai naivus. Skaitykite karštąją numerio temą ir nuspręskite, kaip yra iš tiesų.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Kauno gaujų kare minimas slaptų žudikų dalinys“. Nauja banditų karta pranoko savo mokytojus – praeityje garsius „daktarų“ šulus. Nesėkmę vadinamojoje Kauno pedofilijos istorijoje patyrę Vilniaus prokurorai, atrodo, prarastą autoritetą bandys susigrąžinti naujos laikinosios sostinės banditų kartos gaujų baudžiamojoje byloje. Tačiau šio proceso sėkme taip pat abejojama.

REKLAMA

„Sirgalių tribūnos“ pasakoja apie Kauno Žalgirio krepšinio komandos ateitį. Kokia ji bus pagrindiniu savininku tapus verslininkui Vladimirui Romanovui? Apie tai – žurnalisto Dailiaus Dargio interviu su V. Romanovu.

Rubrikoje „Automanija“ skaitykite straipsnį – „Audi“ flagmano revanšas“ . Prabangiausias „Audi A8“ modelis grįžta dar kartą atakuoti BMW ir „Mercedes“. Žurnalo „Autocar“ ekspertai patikrino jo galimybes Ispanijoje. Taip pat rubrika supažindina su naujuoju „Toureg“, kuris šią vasarą pasirodys prekybos salonuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Laisvalaikis“ pristato Midge Ure, vieną ryškiausių asmenybių popmuzikos istorijoje. Britų žvaigždė koncertuos Lietuvoje ir nudžiugins savo gerbėjus.

„Spindinčiame gyvenime“ skaitykite apie Prancūzijos legendą Mireille Mathieu. Pirmą kartą į Lietuvą atvyksta viena garsiausių Prancūzijos dainininkių ir lapkritį pasirodys Vilniuje.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų