REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

IAL gimtadienis - be rėmų

Vilniaus naktiniame klube “Roller” šį penktadienį bus švenčiamas renginių ir leidybinės organizacijos IAL 5-erių metų gimtadienis. Keliose erdvėse vyks piešinių paroda, gyvai gros profesionalūs muzikantai, rodomos teminės vizualizacijos, iliuzionisto triukai bei žinoma šokiai iki paryčių.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 12-a. Būtent šią dieną, lygiai prieš penkis metus, būrys entuziastingai nusiteikusių jaunuolių suorganizavo savo pirmąjį renginį. Taip jau įvyko, kad visi norintys vos tilpo, todėl jau kitą dieną nusprendė tęsti muzikinę veiklą, o dar vėliau – ją plėsti bei tobulinti. Pasivadinę Individual Appearance Label, jie pradėjo ne tik organizuoti renginius daugely Vilniaus klubų, bet ir užsiimti leidyba. Šiuo metų IAL sąskaitoje nei daug nei mažai – virš 25-ių suorganizuotų renginių ir 4 išleisti albumai. Ir tai tik pradžia.

REKLAMA

IAL koncertų orientacinis muzikos taškas buvo hip-hop’as, tačiau jau senai pastebima, kad renginiuose puikiai pritampa d’n’b, dubstep, reggae, disco ir kiti stiliai. “Mes nebestatome savęs į jokius rėmus. Gera muzika neprivalo turėti išankstinių nusistatymų. Svarbiausia pataikyt į nuotaiką” – kalbėjo vienas iš IAL atstovų Edgaras Pugačiovas.



Babilan

Tad jau šį penktadienį, klube Roller, geros nuotaikos tikrai nepritrūks. Vakaro plokšteles suks gerai visiems žinomas DJ Mamania iš grupės G&G Sindikatas bei ragga-jungle ritmais grojantis Babilan. Gyvo garso koncertą pradės reggae atlikėjas Shidlas, hip-hop‘o grupė Shiaure, unikalaus balso savininkė, gerai visiems žinoma Daiva Starinskaitė, taip pat ekscentriškasis Nasty Shit, o vakaro kulminacija taps Messiah goes mad orchestra specialiai šiam renginiui paruošta programa. Viso renginio kokybišku garsu rūpinsis Soundboys.lt komanda.

REKLAMA
REKLAMA



Daiva Starinskaitė

Savo piešimo darbų grožiu stebins Karishos Chasijevos paroda, taip pat Suckmafinger vizualizacijos, o visą vakaro nuotaiką palaikys iliuzionistas Rytis Skripka.



Karisha Chasijeva

„Šiuo renginiu sieksime sukurti ypatingą atmosferą. Čia bus viskas, kas gali garantuoti gerą nuotaiką ir puikiai praleistą laiką. Neabejoju, kad būtent per šį gimtadienį žmonės pajus IAL penkių metų darbo patirtį“ – pasakojo IAL įkūrėjas Ramūnas Baranauskas.



Dj Mamania

Taigi, po Tarptautinės moters dienos, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos įsiminkite ir trečiąją datą – kovo 12 d. nuo 21 val. IAL 5-erių metų gimtadienio šventė klube Roller (Smetonos g. 5, Vilnius).



MC Messiah



Nasty Shit



Shidlas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų