REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prestižinėse galiūnų varžybose „Arnold Strongman Classic“ antras likęs Žydrūnas Savickas nesikremta. „Kokia čia dar tragedija? Kiti ir ketvirtąją vietą užėmę džiaugiasi. Dabar tik sportinio pykčio atsirado“, – tikina Lietuvos stipruolis.

REKLAMA
REKLAMA

Septintą kartą nugalėti Kalifornijos valstijos (JAV) gubernatoriaus ir kino žvaigždės Arnoldo Švarcnegerio globojamose varžybose Ž. Savickui nepavyko. Praėjusį savaitgalį Kolambo mieste vykusiame renginyje 34-erių lietuvis užėmė antrąją vietą. Varžybas laimėjo 28-erių amerikietis Derekas Poundstone‘as.

REKLAMA

„Likti antram seniai neteko... Pernai laimėjau visas varžybas, kuriose dalyvavau. Tačiau kartais tokie pralaimėjimai išeina į naudą.

Apskritai tą „pralaimėjimą“ galima traktuoti dvejopai. Iš vienos pusės, kai po šešių pergalių septintą kartą lieki antras, atrodo, kad sniegas vasarą būtų iškritęs. Iš kitos – galbūt Lietuvai tokios antrosios vietos ateity teks laukti 20 metų“, – teigė Ž. Savickas.

Iš penkių varžybų rungčių dvejose lietuvis užėmė 1-ąją, dvejose – 2-ąją vietas, ir tik vienoje liko 7-8.

REKLAMA
REKLAMA

„Įprastai su tokiais rezultatais žmogus laimi turnyrą, tačiau šį sykį sėkmė buvo varžovo pusėje. Aš antroje rungtyje patyriau traumą ir teko kapstytis iš penktosios pozicijos. Pakilti iki pirmosios pritrūko vienos rungties“, – pasakojo sportininkas.

Nugalėtojas D. Poundstoune'as po varžybų ant scenos viešai pasipiršo savo išrinktajai. Ž. Savickas šį amerikiečio poelgį įvertino kaip reklaminį triuką.

„Paaiškėjo, kad jis ne tik geras sportininkas, bet ir geras aktorius. Vėliau, duodamas interviu, D. Poundstoune'as prisipažino siekiantis kuo plačiau pasireklamuoti. Regis, jam pavyko“, – juokėsi lietuvis.

Sportinio pykčio pagautas Ž. Savickas po metų vyksiančiame „Arnolds’ Strogman“ turnyre sieks atsirevanšuoti D. Poundstoune'ui.

„Kituose turnyruose nesuvestų sąskaitų su juo neturiu. Tikrasis revanšas bus tik Kolambe“, – žadėjo galiūnas.

Laurynas Butkauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų