REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Olialia“ - garsus prekinis ženklas, išreklamuotas apvalias formas turinčių blondinių. Ne paslaptis, kad „Olialia“ gamina ledus, „colą“, sūrelius, siūlo pramogas su nuolaidomis, kasmet „iškepa“ po seksualų kalendorių bei turi jachta Viduržemio vandenyne, kuriai ir ieško patikimų stiuardesių.

REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai pristatyta 30 metrų ilgio „prabangioji“ Sunseeker „Olialia“ jachta renka laivo įgulą! Taip, jūsų akys nemeluoja - reikalingo žmonės norintys joje dirbti.

REKLAMA

Štai kaip skamba darbo skelbimas:

Jei dievini keliones bei svajoji paragauti visiškai kitokio, nuotykių kupino gyvenimo, pasižymi nepriekaištingomis manieromis bei nori daug ko išmokti, užsidirbti puikų atlyginimą – įdėmiai skaityk!

Stiuardo(-esės) darbui „Olialia“ jachtoje gegužės – spalio mėnesiais reikalingi mandagūs ir komunikabilūs, reprezentatyvios išvaizdos ir charizmatiški žmonės. Geras aptarnavimas – tai menas ir jeigu Jūs tai suprantate, tuomet visas šiam darbui reikalingas žinias įgysite nesunkiai. Stiuardo profesija reikalauja disciplinos, brandos bei atsakomybės taip pat humoro jausmo bei aistros savo darbui.

REKLAMA
REKLAMA

Reikalavimai kandidatams:



  • jums nesvetimas konfidencialumas;


  • gerai mokate anglų bei rusų kalbas;


  • tapti savo srities profesionalu yra jūsų tikslas;


  • esate tvarkingas ir mokėtumėte palaikyti tvarką jachtoje;


  • turite gerus organizacinius įgūdžius;


  • gebate dirbti komandoje;


  • nesergate jūros liga;


  • darbo aptarnavimo srityje patirtis būtų privalumas.




Jei susidomėjote ir manote, kad esate tinkamiausias šiam darbui, iki kovo 31 d. ir siųskite motyvacinį laišką ir CV el. paštu [email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su atrinktais kandidatais bus susisiekta. Jie bus pakviesti į PACHA klube vyksiančią atranką, kurioje dalyvaus „ASP Ship Management Group“ atstovai.


Taigi, visi norintys dirbti ir mėgautis rašykite „Olialia“ atstovams. Tik atsiminkite - Kas atsitiko „Olialia“ jachtoje, tas pasiliko jachtoje“.



Olialia.lt nuotr.

Beje, „Olialia“ jachtos pristatymas yra parengtas dvejomis kalbomis. Deja nei viena iš jų nėra lietuvių. Pažiūrėkite, gal jums bus įdomu:

Rusų kalba

Anglų kalba

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų