REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marijampolės „Sūduvos“ klubas atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. Prasidėjus lemiamoms kovoms dėl vietos LKL atkrintamosiose varžybose, tiesiog pradingo abu komandos legionieriai – Rashaunas Broadusas ir Lodrickas Stewartas.

REKLAMA
REKLAMA

Abu krepšininkai jau dvi savaites nesirodo marijampoliečių treniruotėse, todėl nebuvo registruoti tiek rungtynėms su Vilniaus „Sakalais“, tiek dvikovai su Kauno „Žalgiriu“.

REKLAMA

„Sarmata tiesiog, net nežinau, ką ir pasakyti. Dvi savaites nei vieno, nei kito nėra treniruotėse. Gal pas panas, gal kur. Žinote, kaip būna su tais užsieniečiais. Niekada gyvenime nesu buvęs panašioje situacijoje, net nežinau, ką ir pasakyti“, – pečiais gūžčiojo „Sūduvos“ direktorius Algis Žvaliauskas.

Komandos vadovo teigimu, problemos prasidėjo, kai į komandą atvyko antrasis amerikietis L. Stewartas: „Pirmu vaikinuku (R. Broadusu, – red. past.) buvome labai patenkinti. Bet kai atvyko antrasis, prasidėjo nesąmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Nieko jie neklauso, agentui ragelio nekelia, tai ką mes galime padaryti? Broadusui visus pinigus sumokėjome, nesame skolingi, o antrasis tiesiog buvo pakviestas bandomajam laikotarpiui“.

Antradienį „Sūduvos“ valdyba rinksis į posėdį, kuriame spręs, kokias nuobaudas skirti amerikiečiams.

„Žinoma, kad kažkaip bausime. Abu buvo pažadėję grįžti sekmadienį, bet nei vienas nepasirodė. Ryt vėl bandysime kviestis. Kalbėsime su agentu, žiūrėsime, ką daryti“, – kalbėjo A. Žvaliauskas.

Priminsime, kad R. Broadusas yra pakviestas dalyvauti LKL „Žvaigždžių dienos“ rungtynėse.

Eimantas Skersis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų