REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prekybos ir pramogų sostinė „Kauno Akropolis“ išleido septintąjį žurnalo „Akropolis Kaunas fashion“ numerį. Šį kartą jo viršelį papuošė garsi kaunietė, grupės „69 danguje“ narė Goda Sabutytė-Alijeva. Jos fotosesija vyko „Kauno Akropolio“ vaikų drabužių parduotuvėje „Sterntaler“, kino teatro „Forum cinemas“ teritorijoje ir grožio salone „Ametistėja“.

REKLAMA
REKLAMA

„Akropolis Kaunas fashion“ kovo mėnesio numeryje skaitytojai ras interviu su G. Sabutyte-Alijeva, nuotraukas iš fotosesijos bei jos autografą.   Žurnalas su G. Alijevos fotosesija jau platinamas „Kauno Akropolyje“.

REKLAMA

Goda Alijeva – viena gražiausių Lietuvos moterų.  Sėkminga karjera televizijoje ir grupėje „69 danguje“ pavertė kaunietę  tikra žvaigžde. Tai mūsų Victoria Beckham. Be abejonių, ji papuošė mūsų žurnalą“, -- sako prekybos ir pramogų sostinės „Kauno Akropolis“ valdytojas Vladimiras Kononenka.  Pasak jo, „Kauno Akropolio“ stiliaus žurnalas  sulaukė didelio dėmesio ir aukšto kauniečių įvertinimo. Prekių, patalpintų kataloge, paklausa stipriai išaugo. Visos nuotraukos  žurnale „Akropolis Kaunas Fashion“  yra originalios, fotosesijos vykdomos prekybos centre. Drabužius, avalynę ir aksesuarus atrenka leidinio stilistė.  Žurnalas „Akropolis Kaunas fashion“ yra 48 puslapių, leidžiamas : 50 000 egz. tiražu kartą per mėnesį, platinamas nemokamai.

Fotosesijos „Kauno Akropolyje“ metu grupės "69 Danguje" narė bei buvusi televizijos laidų vedėja Goda Alijeva pripažįsta, kad su ja apsipirkinėti labai lengva. Drabužius, avalynę ar aksesuarus ji išsirenka labai greitai. "Apsipirkinėti parduotuvėje, kaip ir vyrams, man užtenka keliolikos minučių", – juokiasi G.Alijeva.

REKLAMA
REKLAMA

„Mėgstu rengtis laisvai, neįpareigojančiai. Man labai svarbu jaustis patogiai.  Kas svarbiau būti stilingai ar madingai? Šiais laikais dažnai šios sąvokos žengia viena greta kitos. Visi vartome žurnalus ir pastebime mados tendencijas, stilių. Nemanau, kad turiu išskirtinį stilių, todėl greičiau esu madinga nei stilinga”, -sako G. Alijeva. Pasak jos, jai labiausiai patinka žalia, ruda ir pilka spalvos. „Kaip ir vyras sau patinkantį drabužį ar daiktą išsirenku per kelias ar keliolika minučių”, - teigia dainininkė. Interviu „Kauno Akropolis fashion” žurnalui ji pripažįsta, kad rankinės ir batai – jos silpnybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Goda su malonumu lankosi namų apyvokos reikmenų parduotuvėse, kaip ir daugumai moterų jai patinka akį užmesti į papuošalus. „Tačiau ilgiausiai užtrunku interjero parduotuvėse Kauno "Akropolyje", - pripažįsta Goda. Anot jos, pastaruoju metu būtent ji perka drabužius savo vyrui Rolandui. „Perpratau Rolando stilių. Bet, žinoma nevengiu koreguoti ir kai kurių detalių. Moteris intuityviai jaučia, kas labiau tinka vyrui”, -- įsitikinus krepšininko R. Alijevo žmona.  

G. Alijevai patinka futbolininko Davido Beckhamo žmonos Victoria Beckham stilius. Anot Godos, Viktorija moka išryškinti privalumus ir paslėpti trūkumus. Taip pat dainininkei imponuoja aktorės Charlize Theron stilius.

Ne paslaptis, kad G. Alijeva laukiasi, todėl jos akys vis dažniau ieško „Kauno Akropolyje”  būtent vaikų drabužių ir žaislų parduotuvių. „Tai faktas. Domina drabužiai, žaislai, bateliai, lovytės. Kartais, nejučia mintyse kuriu ir vaikučio stilių. Tačiau esu prietaringa ir nenoriu įvykiams užbėgti už akių. Todėl šį malonumą atidedu, kai tam ateis laikas”, - sako Goda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų