REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rietenos pasibaigė, rietenos prasideda! Tokių nuotaikų apimti po pirmojo atvirų tarpusavio peštynių raundo šeštadienį skirstėsi valdantieji liberalcentristai, rašo "Lietuvos rytas".

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausių nesutarimų Liberalų ir centro sąjungos taryboje kilo dėl septynis narius turinčios Seimo frakcijos planuojamų vedybų su Arūno Valinsko vadovaujamais septyniais "prisikėlėliais". Liberalcentristų veikėjai su pirmininku Gintautu Babravičiumi priešakyje giriasi, kad gavo palaiminimą šiomis jungtuvėmis cementuoti partijos ir visos valdančiosios koalicijos gretas. Bet buvęs partijos lyderis Artūras Zuokas ir jo šalininkai teigia, kad įvyko priešingai - partija skėlė antausį pernelyg įsijautusiems vadovams.

REKLAMA

Taryboje skambėjo atviri priekaištai ir G. Babravičiui, kuris esą per silpnas vadovauti partijai. Dar prieš šeštadienio posėdį kai kurie bruzdančiuose skyriuose esantys A. Zuoko šalininkai pradėjo reikalauti G. Babravičiaus galvos.

Jau kuris laikas grasinantis išeiti iš frakcijos Seimo narys Žilvinas Šilgalis pageidavo neeilinio partijos suvažiavimo, kuriame būtų svarstoma, ar partijai likti valdžioje ir konservatorių šešėlyje, ar trenkti Permainų koalicijos durimis.

Atsiradus tiek skaudulių, partijos taryba sostinės viešbučio "Karolina" konferencijų salėje šeštadienį posėdžiavo už uždarų durų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų