REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkas Merūnas Vitulskis į vakar įvykusį nacionalinį „Eurovizijos“ finalą sostinėje iš gimtojo Kauno atvyko su asmeniniu vairuotoju. Tačiau ne iš puikybės tokios prabangos atlikėjas buvo priverstas imtis.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelias dienas skubėdamas į labdaringą renginį pajūryje, organizuotą invalidų sąjungos, Merūnas viršijo greitį ir mėnesiui atsisveikino su vairuotojo pažymėjimu.

REKLAMA

„Nesu piktybinis vairuotojas. Visada laikausi Kelių eismo taisyklių. Kadangi turėjau koncertuoti labdaringame renginyje žmonėms, kurių sveikata neleidžia ilgai laukti, paspaudžiau greičio pedalą“, - neslepia dainininkas. Jis tik stebisi, kad sugriežtinus nuobaudas, teises skuba atimti greičio viršytojams, bet ne visada - neblaiviems eismo dalyviams.

„Be vairuotojo pažymėjimo jaučiuosi kaip be rankų. Džiaugiasi mano širdis, kad turiu nuostabių draugų, kurie mane vežioja į koncertus po visą Lietuvą. Štai vakar turėjau kelis pasirodymus skirtinguose šalies miestuose. Iš viso per dieną nuvažiuota daugiau nei 500 kilometrų“, - prieš dainų konkurso finalą „Vakaro žinioms“ pasakojo M.Vitulskis.

Inga Gobaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų