REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio talentų šou „2  minutės šlovės“ netikėtumų bus per akis. Pirmą kartą per visą laidos istoriją bus suteiktas šansas pasirodyti paprastiems žmonėms iš publikos. Daiva ir Andžėjus paskambino į LNK televiziją ir be jokios atrankos atvažiavo tiesiai į filmavimą.

REKLAMA
REKLAMA

„Paskambinom į LNK, atsiliepė apsaugos darbuotoja. Sako, kaip tik dabar filmuoja, atvažiuokit, gal priims. O mes tuo metu sau atsipalaidavę pietavome – buvo likusios vos kelios valandos iki įrašo. Susidėjom daiktus ir atvažiavom. Ir štai mes čia – kaip iš kitos planetos nusileidom“ – savo atsiradimo laidoje istoriją pasakojo Andžėjus.

REKLAMA

Šiam duetui laidos vedėjas suteikė išskirtinę galimybę pasirodyti scenoje.

Visas įdomumas yra tai, kad duetas „Magija“ iš Utenos tikrai yra netradicinis – tai bendras mamos ir sūnaus šokis. Dalyviai publiką ir komisiją šokiravo ne tik savo pasirodymu, bet ir ekstravagantiška apranga. Ponia Daiva komisiją stebino jaunatviškumu ir puikia išvaizda. „Aš esu šokusi klubuose, taip pat esu laimėjusi „Mis figūra“ titulą. O mūsų šio vakaro šokis – tai mūsų su sūnumi vizitinė kortelė. Jame susipynę baleto, kultūrizmo ir akrobatikos elementai,“ – sakė ponia Daiva. Ar pavyks jiems netikėtu savo pasirodymu sužavėti išlepintą „2 minučių šlovės“ publiką, paaiškės sekmadienio vakarą.

REKLAMA
REKLAMA

Kitą ne menkesnę staigmeną laidos žiūrovams parengė identiškai atrodančios Milda ir Ramunė iš Kaišiadorių. Po merginų debiuto žiūrovams, publikai ir komisijai natūraliai kils vienintelis klausimas – ar jos iš tiesų dvynukės? Tačiau paslaptingasis merginų duetas visų savo kortų iki galo nelinkęs atskleisti.

„Esame panašios ne tik išvaizda, bet ir kaip asmenybės, labai tinkame ir sutinkame viena su kita tiek dainavime, tiek kasdienybėje, todėl nematome tikslo skirtis, ir norime likti visada kartu“ – apie save pasakoja merginos. Viena iš jų – Ramunė – LNK televizijos žiūrovams matyta, ji dalyvavo populiariajame realybės šou „Kelias į žvaigždes“, kuris jai tapo puikiu tramplinu į didžiąją sceną. Ramunė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„ Po dalyvavimo projekte užsiėmiau individualiais projektais – dirbau renginių organizatore, tobulinau save ir savo vokalinius sugebėjimus muzikuodama su įvairiais Lietuvos muzikantais, atlikėjais“, – sako Ramunė. Tiesa, merginą iš tiesų sunku atpažinti – iš charizmatiškos brunetės ji virto žavinga blondine. Žiūrovams sesės parengė įspūdingą šou, jos scenoje ne tik dainuos, bet ir surengs mažytį spektaklį.

„2 minutės šlovės“ - sekmadienio vakarą, 19.30 val., per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų