REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų kovo 5-7 dienomis sostinėje vyksiančioje Kaziuko mugėje netrūks pramogų. Vilniečiai bei miesto svečiai galės ne tik pasilinksminti, įsigyti Lietuvos bei užsienio amatininkų gaminių, bet taip pat ir prisijungti prie didžiausio komikso apie Kaziuko mugę tapybos.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 6 dieną (šeštadienį) Lukiškių aikštėje nuo 12.00 iki 20.00 valandos ant specialiai paruoštos medžio  konstrukcijos bus piešiamas įspūdingo dydžio komiksas Kaziuko mugės tema. Visi šventės dalyviai turės galimybę prisijungti prie  komikso kūrimo. Išankstinės registracijos nėra, todėl visi, turintys idėjų arba tiesiog einantys pro šalį ir susidomėję bei norintys palikti savo potėpį įspūdingo dydžio meno kūrinyje, bus laukiami visą dieną .

REKLAMA

Pirmą kartą Lietuvoje organizuojamoje akcijoje tikimasi  sulaukti visų miestiečių dėmesio bei aktyvaus dalyvavimo. „Tokio dydžio piešinys – tai iššūkis ne tik mūsų komandai, bet ir visiems ketinantiems prisijungti“,- sakė akcijos iniciatorius „UAB Commx“ direktorius Audrius Pupalaigis.

„Nors mugės metu vyksta nemažai renginių, norime paįvairinti nusistovėjusias tradicijas, ir prisijungti prie Kaziuko mugės renginių ciklo novatoriškomis idėjomis“,- pridūrė kūrybos nestokojančio kolektyvo vadovas.

Kaip veliau bus panaudotas piešinys organizatoriai dar neatskleidžia, tačiau užsimena, kad visų laukia  staigmena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų