REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS. Šiandien palanku teikti ir gauti konsultacijas, tarp jų - psichologinio pobūdžio. Išgirsta informacija leis kitaip pažvelgti į neseniai įvykusias ar tebevykstančias permainas. Pademonstruosite neįtikėtiną tvirtumą bei įžvalgumą.

REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS. Reikalai darbe, visuomeninėje veikloje klostysis taip, kad turėsite kur pasireikšti. Bendraudamas ieškokite bendrumų, o ne skirtingumų. Kompromisas šiandien bus nesunkiai pasiekiamas. Santykiai su mylimu žmogumi pakryps į gera.

REKLAMA

DVYNIAI. Turbūt išsiaiškinsite nesusipratimus santykiuose arba aptarsite dalykines perspektyvas. Bet kuriuo atveju turėtų stabilizuotis iki šiol buvusi neaiški situacija, atsiras galimybė tobulėti ar įsidarbinti. Sulauksite komplimentų dėl įvaizdžio, stiliaus.

VĖŽYS. Gali paaiškėti, kad neatrodęs reikšmingu ryšys turi daug didesnę vertę, nei manėte. Iš jums neabejingo žmogaus sulauksite puikaus patarimo ar konkrečios pagalbos aktualiu klausimu. Pasiteisins kažkokia rizika, susijusi su verslu arba meile.

REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS. Iš visų jėgų stengsitės susikurti harmonijos, stabilumo pojūtį arba tiesiog savaime pasijusite atsipalaidavęs, viskuo patenkintas. Mielai tvarkysite buitinius ir su gimine susijusius reikalus. Noriai kalbėsite apie praeitį, šeimos arba šalies istoriją.

MERGELĖ. Jei jūsų pagrindinė darbo priemonė yra nuosava galva ir kompiuteris, tai darbuositės kuo puikiausiai. Gerai seksis reikalai, susiję su spauda, raštvedyba, reklama, transportu. Jūsų kūrybiškumas ir išradingumas darys įspūdį aplinkiniams.

SVARSTYKLĖS. Tai turėtų būti produktyvi diena. Turbūt pavyks sutvarkyti su finansais, nekilnojamuoju turtu susijusius reikalus, gauti reikalingą informaciją, instruktažą, įrangą ar paskolą. Lengvai rasite bendrą kalbą su įvairiais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Puiki diena, jei norite patikti sau ir kitiems. Be ypatingų pastangų pelnysite aplinkinių palankumą. Tikėtina romantiška ar šiaip maloni situacija, įkvepianti įdomiai diskusijai, kūrybai, žadinanti vaizduotę, meilės viltis.

ŠAULYS. Vienatvė šiandien teiktų atgaivą, tačiau neblogiau jausitės su keliais artimais bendraminčiais. Galite gauti malonią žinutę, viliojamą pasiūlymą. Galbūt kažkaip neįprastai dėmesį išreikš paslaptingas gerbėjas.

OŽIARAGIS. Būtų neprotinga šiandien nieko nenuveikti ir skųstis gyvenimu. Tiktų turėti reikalų su žiniasklaida, reklamuotis, organizuoti susirinkimus, renginius. O dar geriau būtų smagiai pasiausti su gerų bičiulių kompanija, pasimėgauti flirtu, meile.

REKLAMA

VANDENIS. Dalykinėje veikloje būsite kompetentingas ir pareigingas. Naudingas gali pasirodyti neseniai sudarytas sandoris. Jei šiandien dėl kažko perspektyvaus tarsitės, išties neapsiriksite. Domins politinė situacija bei veikla, noriai joje reikšitės.

ŽUVYS. Tikėtina, kad jums itin rūpės studijų, išsilavinimo, juridiniai reikalai. Vengsite konfrontacijos, ir tai bus teisinga taktika. Galite gauti malonią žinią, gerą įvertinimą, laimėti didesnį įtakingų asmenų palankumą. Galbūt ruošitės viešnagei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų