REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienais metais prieš Kaziuko mugę Vaikų onkohematologijos centre rengiama skyriuje besigydančių vaikų darbelių mugė. Antradienį į klinikas su dovanomis aplankyti mažųjų ir įsigyti jų darbelių sugužėjo visas pulkas dainininkų, aktorių, televizijos vedėjų, verslininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Dar per Kalėdas apsilankiusi pas vaikus, kovojančius su kraujo vėžiu, atlikėja Atlanta pažadėjo, kad pavasarį tikrai sugrįš. Ir ne viena.

REKLAMA

“Tai nepaprasti vaikai. Kaskart lankydamasi pas juos suvokiu, kokios menkos ir nereikšmingos mūsų kasdienės problemos. Dažnas ten nesulaiko ašarų, tačiau ne patys vaikai. Jie stengiasi būti linksmi, besišypsantys ir laukia, kada kas nors pas juos užsuks. Vaikai visus metus gamina unikalius darbelius iš popieriaus, siūlų ir karoliukų, kad, atėjus pavasariui, pradžiugintų visus juos aplankiusius”, - kalbėjo dainininkė, į akciją aplankyti Vaikų onkohematologijos centro organizuojamą Kaziuko mugę ir įsigyti jų sukurtų darbelių sukvietusi visą pulką žvaigždžių.

REKLAMA
REKLAMA

Iki kovo 10 dienos vykstančioje mugėje lankėsi labdaringų projektų niekada neaplenkianti Natalija Zvonkė, kuri iš Kaziuko mugės parsivežė vaikų rankų darbo karolius bei iš karoliukų suvertas peles, dainininkės Aistė Pilvelytė, Evelina Anukauskaitė, “Olialia pupytės” Oksana Pikul ir Marina Daščenka, Vitalijus Cololo, Leonardas Pobedonoscevas, Jolanta Paulauskienė, Dalius Mertinas, Marius Jampolskis, “Studenčių” grupės narė Irūna Puzaraitė ir kiti.

Teksto autorė Inga GOBAITĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų