REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrąją pergalę iš eilės Eurolygos TOP–16 etape iškovojusios Kauno „Žalgirio“ ekipos vyr. treneris Darius Maskoliūnas spaudos konferencijoje džiaugėsi laimėjimu, o komandą į priekį tempusį Marcusą Browną įvardijo ne tik puikiu žaidėju, bet ir savo padėjėju priimant sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Rezultatas teigiamas, laimėjome sunkias rungtynes, bet to ir tikėjomės. Gal antra pusė turėjo būti geresnė. Mus persekioja tiesiog chroniška liga. Dabar negaliu pasakyti, kas mums nutinka trečiojo kėlinio pradžiose. Visgi vyrai šaunuoliai, kad jau antras rungtynes iš eilės išsikapstome iš tos duobės ir kovodami pasiekiame pergales.

REKLAMA

Dėkoju visiems, kurie žaidė. Visas užduotis, kurias planavome prieš rungtynes, daugmaž įvykdėme. Žinojome, kas varžovų komandoje daro rezultatą ir, bent atkarpomis, tikrai labai gerai gynėmės. Noriu pasveikinti Tomą Pačėsą su didele galimybe patekti į aštuntuką ir linkiu jam sėkmės toliau“, – spaudos konferencijoje tvirtino D. Maskoliūnas.

– Treneris Pačėsas minėjo, kad jį nustebino retai jūsų taikyta aikštės gynyba. Kodėl šį kartą jos nenaudojote?

REKLAMA
REKLAMA

– Mes Gdynėje neturėjome nei Tado, nei Trawiso. Buvome nusilpę ir nelabai turėjome kitų variantų. Buvome priversti gintis aikšte didžiąją rungtynių dalį. Šiandien visi buvo pasiruošę, todėl daug aikštės gynybos nereikėjo.

– Laimėjote antras rungtynes iš eilės, tačiau šansų patekti į kitą etapą beveik nebėra. Tos pergalės vis tiek džiugina?

– Aišku esu laimingas, juk komanda laimėjo TOP–16 rungtynes. Kaip aš galiu būti nelaimingas? Komanda laimėjo rungtynes ir mes stengsimės kovoti toliau.

– Kas nutiko Travisui Watsonui?

– Jis vėl kelis kartus timptelėjo čiurną. Visgi mūsų masažuotojai puikiai padirbėjo ir Travisas grįžo į rungtynes.



– Praėjusiose rungtynėse Marcusas Brownas buvo labai nervingas, o šį kartą tempė komandą į priekį. Čia jūs jam kažką pasakėte?


– Marcusui nelabai ką turiu pasakyti. Aš jį laikau savo padėjėju, kuris visą gyvenimą žaidė aukšto lygio krepšinį ir yra tikras profesionalas. Jis puikiai žino, ką reikia daryti. Jam daug aiškinti tiesiog nereikia.

Eimantas Skersis

D. Maskoliūno interviu video:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų