REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baigiantis atostogoms Egipte su laida „Pirmas kartas su žvaigžde“, Vitalija Katunskytė išsirengė į iškylą laivu.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau atvykusi į uostą ir išvydusi, kad nuo kranto į laivą teks žengti nemažą žingsnį, žvaigždė puolė į paniką.

REKLAMA

„Pamačiau tą tarpą ir iš karto prisiminiau atsitikimą Amerikoje, kai lipau ant eskalatoriaus ir nugriuvau. Nuo to laiko paniškai bijau tokių situacijų“, - verkdama sakė Vitalija.

Dainininkė į laivą bandė įlipti keletą kartų, bet, deja, nesėkmingai. Vis smarkiau daužėsi jos širdis, Vitalija pasijuto blogai.

Žvaigždę bandė drąsinti ir guosti kelionės partnerė, tačiau dainininkės pasiplaukiojimas laivu vis tiek nuplaukė. Vitalijos kompanionė į išvyką laivu leidosi viena.

REKLAMA
REKLAMA

Po to, kai žvaigždė nusiramino ir vėl susitiko su savo pakeleive, moteriškės leidosi apsipirkti. Ten vyko tikras šou. Moterys drąsiai kabino vietinius prekeivius, bandė susimedžioti po kokį vyriškį ir parsivežti namo. Susirado daug naujų draugu, o vieną jų Vitalija net išbučiavo...

Vitalija Katunskytė  šį trečiadienį laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“ atsisveikins su Egiptu. Kita nuotykių ištroškusi žvaigždė – Valdas Burnys iš grupės „Išjunk šviesą“. Pagal laidos formatą, Valdas savo pakeleivę sutiks tik Vilniaus oro uoste ir Egipto kurorte praleis visą savaitę. Jo nuotykiai iš Egipto prasidės kitą trečiadienį.

„Pirmas kartas su žvaigžde“ – trečiadieniais 21 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų