REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jos jau ne vaikai“, - apie nuo mažų dienų ugdytas dainininkes ,,Mokinukes“, o dabar ,,Studentės“, su šypsena ir susižavėjimu balse kalba jų prodiuserė Laima Lapkauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Nevaikiškumas“ vis labiau atsispindi ir dainininkių stiliuje – vis dažniau ant scenos merginos pasirodo su vis seksualesniais drabužiais. Projekto ,,Chorų karai“ premjerai ,,Studentės“ pasipuošti žadą atimančiomis purpurinės spalvos trumpomis atlaso suknelėmis.

REKLAMA

„Jau truputi atviresnėmis suknelėmis ir šiek tiek trumpesnėmis suknelėmis einame į sceną, o ateityje seksualumas, ko gero, tik ryškės. Ne, mes tikrai naujų skandalų neieškosime ir krūtinių nedidinsime, bet manau, kad rūbai turi keistis ta linkme“, - pasakoja Laima Lapkauskaitė.

Kalbant prodiuserės žodžiais, dabar merginos tenkinasi tuo, ką turi, tačiau dizaineriai ,,ta linkme“ jau dirba. Taip nutarė ne tik su savo mokytoja L. Lapkauskaite pasitarusios „Studentės“ – panašių pastebėjimų, pastabų ir pasiūlymų merginos sulaukė ir iš dizainerių bei stilistų.

„Jau ir dizaineriai sako, kad reiktų keistis. Kol kas dar tik tokias juodas sukneles turime, jos irgi tokios trumputės. Vis tiek jauną kūną gražu parodyti“, - šypsojosi L. Lapkauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų