REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Vilniaus miesto savivaldybės Tarybos posėdžių salėje įvyko Jaunųjų liberalų aljanso surengta konferencija „Liberali Lietuva“.  

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos laisvosios rinkos instituto prezidentė Rūta Vainienė ragino imtis griežtos mokesčių politikos. Anot jos, geriausia būtų, jei pensijos, nedarbo, motinystės pašalpos ir kitos „Sodros“ išmokos būtų mokamos tik iš surenkamų mokesčių.

REKLAMA

Vieno dienraščio politikos apžvalgininkas teigė, kad nuo Liberalų ir centro sąjungos atsiskyrus Liberalų sąjūdžiui, žiniasklaidos požiūris į liberalus tapo ironiškas. „Dabartinis liberalių partijų požiūris į save bus pražūtingas artėjančiuose Seimo ir savivaldos rinkimuose“, - pridūrė jis. Anot jo, iki savivaldos rinkimų, Liberalų centro sąjunga greičiausiai skils.

Premjero Andriaus Kubiliaus patarėjas, buvęs žurnalistas Virgis Valentinavičius nesutiko anksčiau minėtam teiginiui, kad liberalus rinkėjai vertins ne tik pagal ideologines nuostatas, bet ir pagal nuveiktus darbus valdančiosios koalicijos sudėtyje.  Jis sakė: „Rinkėjai spręs, ką liberalai padarė realiai, kad pasikeistų žmonių gyvenimai“.

REKLAMA
REKLAMA

Liberalų  ir centro sąjungos pirmininkas Gintaras Babravičius teigė, kad liberalios partijos Lietuvoje susijungs. „Tai – neišvengiama“, - sakė G. Babravičius.

Jaunųjų  liberalų aljanso pirmininkas Artūras Laktionkinas kartu su kitais konferencijos dalyviais sutiko, kad liberalai privalo vienytis vardan liberalios minties pergalės artimiausiuose rinkimuose.

Paulius Tumosa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų