REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

G. Arlauskis mače su „Liverpool“ praleido tris įvarčius

Ketvirtadienį UEFA Europos lygoje buvo žaidžiami atsakomieji šešioliktfinalio mačai. Nepasisekė Giedriaus Arlauskio atstovaujamai Urzičenio„Unirea“ ekipai, kuri namie nors ir pirmavo, bet galiausiai pralaimėjo „Liverpool“ klubui.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoje dvikovoje patyrę nesėkmę rezultatu 0:1 rumunai aktyviai pradėjo rungtynes ir jau 19 min. netikėtai išsiveržė į priekį, kai po kampinio galva pasižymėjo Bruno Fernandesas. Visgi svečiai greitai susikaupė ir 30 min. gražiu tolimu šūviu G. Arlauskį nuginklavo Javieras Mascherano – 1:1.

REKLAMA

Tuo šeimininkų bėdos nesibaigė, nes dar prieš pertrauką, 41 min., savo žodį tarė Ryanas Babelis, kuris po Steveno Gerrardo skersuoto kamuolio ir neužtikrintų gynėjų veiksmų persvėrė rezultatą – 1:2.

„Unirea“ futbolininkų padėtis tapo katastrofiška, nes norėdami patekti į kitą etapą jie turėjo pasiekti dar tris įvarčius. To nenutiko, o „Liverpool“ įsismagino ir 57 min. įtvirtino savo pergalę – kamuolį į vartus tarp G. Arlauskio kojų pasiuntė Stevenas Gerradas (1:3). Beje, mūsiškis 54 min. už ginčus su teisėju dar buvo nubaustas ir geltona kortele.

REKLAMA
REKLAMA

Iš tolimesnių kovų pasitraukė Italijos AS „Roma“ klubas, kuris abejas rungtynes Atėnų „Panathinaikos“ vienuolikei pralaimėjo vienodu rezultatu 2:3.

Į aštuntfinalį taip pat žengė Madrido „Atletico“ ekipa, kuri po lygiųjų 1:1 namuose mače Turkijoje 2:1 palaužė Stambulo „Galatasaray“. Sunkiai tolyn prasibrovė ir CF „Valencia“, kuri savo aikštėje tik po pratęsimo 3:0 (1:0) susitvarkė su „Brugge“ iš Belgijos.



Visos aštuntfinalio poros:

„Hamburg“ – „Anderlecht“

Kazanės „Rubin“ – „Wolfsburg“

Madrido „Atletico“ – „Sporting“

„Benfica“ – Marselio „Olympique“

Atėnų „Panathinaikos“ – Lježo „Standard“

„Lille“ – FC „Liverpool“

Turino „Juventus“ – „Fulham“

CF „Valencia“ – Brėmeno „Werder“.


„Unirea“–„Liverpool“ rungtynių įvarčius galite pažiūrėti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų