REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąją pergalę Eurolygoje vadovaujat Kauno „Žalgirio“ ekipai iškovojęs Darius Maskoliūnas spaudos konferencijoje tryško džiaugsmu ir džiaugėsi, jog net varžovams pasivijus kauniečiai išliko susitelkę ir laimėjo rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA

„Noriu pasveikinti vyrus su pergale, kuri mums žuvo žiauriai reikalinga po nesėkmės savaitgalį LKF taurės turnyre. Mums ši pergalė psichologiškai labai svarbi ir noriu vyrams dar kartą padėkoti, kad jie nusiteikė kovai ir visi davė savo indėlį.

REKLAMA

Dažnai atidavę iniciatyvą suskysdavome, tačiau šį kartą vyrai susitelkė. Taip pat noriu padėkoti fanams. Girti jų nereikia, jie ir taip geriausi, tačiau ačiū jiems už tai, kad visada palaiko ir nenusisuka nuo mūsų“, – po rungtynių teigė D. Maskoliūnas.



– Ar galima sakyti, kad šį kartą pavyko sustabdyti greitą „Unicaja“ puolimą?

– Galima sakyti, kad taip. Tai buvo viena mūsų pagrindinių užduočių, kuri mus žudė Malagoje. Noriu pabrėžti, kad pasiruošti turėjome net tris dienas, todėl viską išanalizavome ir mums tai pavyko.

REKLAMA
REKLAMA

– Travisas Watsonas šiandien taip pat jau buvo toks, kokį norėtumėte matyti?

– Kaip ir minėjau, naivu buvo tikėtis, kad jis iškart bus tokios formos, kaip anksčiau. Kai žaidėjas pripratina prie dvigubų dublių, to iš jo ir tikiesi. Šiandien buvo tai, ko mes iš jo norime. Puolėjo greitis dar nėra toks, tačiau jis stengėsi, kaip galėjo.

– Su Tomu Pačėsu kalbėtis neteko? Nupirko jie rungtynes su CSKA ar ne?

– Nežinau, nupirko ar nenupirko, tačiau aš sveikinu Tomą. Teko kalbėtis su juo po nesėkmės Lenkijos taurės turnyre. Jis buvo nusivylęs, tačiau teigė, jog turės daugiau laiko pasiruošti Eurolygai. Tomas įrodė, ką gali jo komanda ir sveikinu jį.

– Bet Kaune Tomą nugalėsite?

– Darysime viską, kad Kaune nugalėtume.

Eimantas Skersis

D. Maskoliūno interviu VIDEO:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų