REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Virginijus Praškevičius žais Utenos „Juventus“

Artėjant lemiamoms Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato kovoms Utenos „Juventus“ ekipa stiprina savo sudėtį. Uteniškiai ketvirtadienį pasirašė sutartį su 35-erių metų 206 cm ūgio sunkiojo krašto puolėjo bei vidurio puolėjo pozicijose galinčiu rungtyniauti Virginijumi Praškevičiumi.

REKLAMA
REKLAMA

2003 metų Europos čempionas Utenos klube rungtyniaus iki sezono pabaigos.

1996 metais V.Praškevičius buvo pakviestas į NBA pirmenybėse rungtyniaujančią Minesotos „Timberwolves“ komandą, tačiau stipriausioje pasaulio lygoje nedebiutavo, o sezono viduryje buvo paskolintas NBA plėtojimosi lygos La Crosse „Bobcats“ komandai.

REKLAMA

Krepšininkas taip pat yra rungtyniavęs Kauno „Laveros“, Kauno „Atleto“,Kauno „Žalgirio“, Stambulo „Besiktaš“ (Turkija), Ostendės „Telindus“ (Belgija), Stambulo „Fenerbahce-Ulker“ (Turkija), Tel Avivo „Hapoel“ (Izraelis), Kapo d'Orlando „Upea“ (Italija), Fuenlabrados „Alta Gestion“ (Ispanija) bei „Šiaulių“ komandose.

V. Praškevičius 1996 metais tapo Europos jaunimo (iki 22 metų) čempionu, savo kolekcijoje taip pat turi LKL antrosios ir trečiosios vietos nugalėtojo titulus. Puolėjas taip pat yra iškovojęs Europos taurę, du kartus tapo Belgijos čempionu, sykį iškovojo Izraelio pirmenybių sidabro medalius bei po kartą triumfavo Belgijos ir Turkijos taurės turnyruose.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną V. Praškevičius rungtyniavo „Šiaulių“ klube ir LKL pirmenybėse per rungtynes rinko po 11,3 taško, atkovojo po 5,7 kamuolio bei atliko po 2 rezultatyvius perdavimus.

Krepšininkas penktadienį jau dalyvaus komandos treniruotėje, o „Juventus“ klube turėtų debiutuoti kovo 5 dieną LKL čempionato rungtynėse svečiuose su„Alytumi" klubą.

Pasirašiusi sutartį su V. Praškevičiumi, Utenos komanda savo sudėtyje turi dvylika krepšininkų ir baigė komplektaciją šiam sezonui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų