REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teismo kaltu dėl narkotikų vartojimo pripažintas uostamiesčio Tarybos narys Egidijus Sabataitis ketvirtadienį pareiškė laikinai sustabdąs savo, kaip Tarybos Etikos komisijos nario, įgaliojimus.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu šios komisijos pirmininkė Alina Velykienė miesto mero Rimanto Taraškevičiaus paprašė inicijuoti Tarybos sprendimą dėl E. Sabataičio pašalinimo iš Etikos komisijos - esą kaltu pripažintas politikas diskredituoja šio Tarybos organo vardą.

REKLAMA

Dar didesnį nepalankumą E. Sabataičiui parodė Klaipėdos miesto ir apskrities profsąjungos pirmininkas Edvardas Šalkauskas, į miesto Tarybos posėdį atsinešęs plakatą "Narkomanams savivaldybėje - ne vieta". Profsąjungininkas atsisėdo salėje su šiuo plakatu apeliuodamas į Tarybos nario E. Sabataičio, šią savaitę teismo pripažinto kaltu dėl narkotikų vartojimo, sąžinę.

Pasak ve.lt, kol kas neaišku, ar E. Sabataitis apskųs Klaipėdos miesto apylinkės teismo sprendimą. Pirmadienį teisėjai paskelbė, jog politikas vasarą vartojo narkotinių medžiagų ir už tai jam skyrė baudą.

Teismas pripažino E. Sabataitį kaltu dėl narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimo be gydytojo paskyrimo. Už tai jam skirta 350 litų bauda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų