REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar UEFA Čempionų lygoje buvo sužaisti likę du aštuntfinalio etapo pirmieji mačai: susitiko du lietuviški klubai – CSKA ir „Sevilla“ – bei „Inter“ ir „Chelsea“.

REKLAMA
REKLAMA

Rungtynės Maskvoje Lietuvos futbolui buvo istorinės – jose žaidė net du mūsų šalies atstovai: Deividas Šemberas ir Marius Stankevičius. Dvikovą kiek aktyviau pradėjo svečiai iš Ispanijos, kurie 25 min. po grubios CSKA vidurio gynėjų klaidos ir Alvaro Negredo įvarčio išsiveržė į priekį – 0:1.

REKLAMA

Po pertraukos rusai bandė išlyginti rezultatą ir jiems tą padaryti pavyko – 66 min. fantastišku smūgiu iš po M. Stankevičiaus kojų ir maždaug 30 metrų atstumo kamuolį į „Sevillos“ vartus pasiuntė Markas Gonzalezas – 1:1. Rungtynės, kuriose visas 90 min. žaidė tiek D. Šemberas, tiek M. Stankevičius, taip ir baigėsi.

Kitame susitikime susigrūmė Milano „Inter“ ir Londono „Chelsea“ vienuolikės. Nors buvo laukiama nerezultatyvaus ir gynybine taktika paremto futbolo, jau 3 min. Jose Mourinho auklėtiniai pelnė pirmąjį įvartį, kai pasižymėjo varžovų baudos aikštelėje Johną Terry „išmaudęs“ Diego Milito – 1:0. Nors anglai vėliau perėmė iniciatyvą ir ilgiau kontroliavo kamuolį, šeimininkai patikimai gynėsi.

REKLAMA
REKLAMA

Pačioje antroje kėlinio pradžioje „Chelsea“ ekipai pavyko pradžiuginti savo gerbėjus – 51 min. po Branislavo Ivanovičiaus reido ir perdavimo tolimu smūgiu rezultatą išlygino Salomonas Kalou – 1:1. Vis dėlto „Inter“ žaidėjai labai greitai vėl atstatė vieno įvarčio persvarą, nes 55 min. galingu šūviu Petrą Čechą nuginklavo Estebanas Cambiasso – 2:1.

Nors italai daugiau įvarčių ir nebeįmušė, tuo Londono klubo bėdos nesibaigė, kadangi traumą patyrė ir aikštę buvo priverstas palikti pagrindinis „Chelsea“ vartininkas P. Čechas. Kol kas neaišku, ar jis galės padėti savo komandai per atsakomąją akistatą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rungtynių statistika:

Milano „Inter“ (Italija) – Londono „Chelsea“ (Anglija) 2:1 (1:0).

Įvarčiai: 3 min. Diego Milito 1:0, 51 min. Salomonas Kalou 1:1, 56 min. Estebanas Cambiasso 2:1.

Maskvos CSKA (Rusija) „Sevilla“ (Italija) 1:1 (0:1).

Įvarčiai: 25 min. Alvaro Negredo 0:1, 66 min. Markas Gonzalezas 1:1.

Siūlome pasižiūrėti abejų rungtynių įvarčius:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų