REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagaliau pasiekta Manto Petruškevičiaus ir profilio „Nekenčiu Petruškevičiaus“ įkūrėjos Eglės Sirtautaitės dramos atomazga. Mergina tikino, jog stilistui panorėjus, jai nesunku atsiprašyti.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš porą savaičių prasidėjęs skandalas, kurio metu stilistas tvirtino, kad „Facebook“ socialiniame tinkle atsiradęs profilis įžeidė ir pažemino  jo garbę bei orumą, galiausiai išnarpliotas.

REKLAMA

E. Sirtautaitė tikino, kad nesitikėjo tokios grandininės reakcijos. Iš atsitiktinumo „gimęs“ profilis pritraukė daugiau prieš stilistą nusiteikusių žmonių, nei ji įsivaizdavo, kad jų yra. Prieš pat profilio panaikinimą jis turėjo apie 7 tūkst. gerbėjų.

„Grupę sukūriau bekurdama svetainę sau. Tai buvo tiesiog akimirkos emocija, kuri visiems patiko. Žmonės sparčiai jungėsi prie „Nekenčiu Petruškevičiaus“ grupės,“ - pasakojo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, ji pabrėžė, kad visas nesusipratimas įvyko dėl nesusikalbėjimo. Mat ji norėjo pagalbos reklamuojant savo draugą kirpėją, o ne save. Toks pats nesusipratimas buvo ir su prašymu filmuotis. Anot merginos, ji turėjo video, dėl kurio platinimo ir reklamavimo norėjo pasikonsultuoti su M. Petruškevičiumi.

Kaunietė su garsiuoju „Mados reido“ vedėju susitiko viename iš vakarėlių. Anot Eglės M. Petruškevičius susižavėjo originaliomis merginos idėjomis bei pasiūlė pagalbą.

Nemalonumai prasidėjo, kuomet Eglė pamėgino susitarti su stilistu dėl susitikimo. Tačiau nuolatinis laiko atidėliojimas ir telefono nekėlimas Eglei atsibodo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Aš jam parašiau vienintelę žinutę, nes visuomet skambindavau. Jos tekstas buvo toks: „Pasiųsk mane na****, nes man jau atsibodo“. Aš tikrai jam negrasinau, nes neturiu jokios informacijos, kurią galėčiau paviešinti. Tiesiog sunku dirbti su žmogumi, kuris visą laiką atidėlioja susitikimą. Matyt, aš jo nesupratau kaip žmogaus,“ - pasakojo Eglė.

Tačiau M. Petruškevičiaus advokatė Raimonda Kazlauskienė tikina, kad Eglė grasino paviešinti stilisto telefono numerį.

Eglė pripažino, kad šioje istorijoje gailisi tik vieno dalyko - jog susipažino su M. Petruškevičiumi ir, jei galėtų atsukti laiką atgal, mėgintų to išvengti.

REKLAMA

„Aš nesigailiu sukūrusi profilį, nes tiesiog išsiaiškinau, ar Lietuvoje galima pasakyti savo nuomonę. Pasirodo, paprastiems žmonėms to daryti negalima. O štai Mantas laidoje kritikuoja visus. Kartais net labai nekorektiškai,“ - pasakojo „tragedijos“ kaltininkė.

Be to, Eglė tvirtino, kad profilis buvo atviro turinio. Tai reiškia, kad komentuoti, kelti nuotraukas bei rašyti ant grupės sienos galėjo visi nariai. Todėl nuotrauką, kurioje M. Petruškevičius laiko sausainius „Gaidelis“, įkėlė net ne ji, o vienas iš profilio gerbėjų. Nepaisant to, kad nuotrauka internetinėje erdvėje jau publikuojama du metus, ji užfiksuota tik jai atsiradus profilyje.

REKLAMA

Pasak merginos, ji nėra kalta dėl grandininės reakcijos, kuri įrodo, kad stilistas turi ne tik gerbėjų, bet ir „antifanų“. O jei M. Petruškevičiui norisi atsiprašymo, ji atsiprašys.

„Jei žmogų skaudina Lietuviški sausainiai, aš galiu atsiprašyti. Juk aš nekalta, kad kažkam šie sausainiai kelia tam tikras asociacijas. Be to, ar būtų kilęs toks skandalas, jei su „Gaidelio“ sausainiais būtų nusifotografavęs mano draugas ar seimo narys? Kiekvienas mato tai, ką nori matyti,“ - pabrėžė mergina.

Mergina tikino, kad sieks viešos diskusijos su stilistu, kurios metu jis turės pagrįsti žiniasklaidai pasakytus faktus apie įvykį, nes su daugeliu jų Eglė nesutinka.

Primename, kad Balsas.lt  jau rašė:

Kas apšmeižė Mantą Petruškevičių? (Atnaujinta)

Atskleista Mantą Petruškevičių įžeidusi mergina!

„Nekenčiu Petruškevičiaus“ profilis ištrintas, mergina - prisipažino


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų