REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio vakarą savo senutę "Audi" prieš eismą nukreipęs buvęs teisėsaugos sistemos pareigūnas tapo - bent kol kas - šių metų Klaipėdos rekordininku neblaivaus vairavimo kategorijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Iš automatinės degalinės Šilutės plento ir Smiltelės gatvėssankryžoje 1974 metais gimęs Kęstutis savuoju "Audi 80" išsuko taip, kaip kadaise leido eismo organizavimo šioje vietoje schema - iškart į kairę. Tačiau vyriškis, matyt, buvo užmiršęs, jog šioje vietoje jau nemažai metų galioja vienpusio eismo tvarka, tad nieko nuostabaus, kad jo "Audi" priekiu trenkėsi į atvažiuojantį BMW.

REKLAMA

Netrukus paaiškėjo, kodėl Kęstučio atmintis tą vakarą buvo sutrikusi - jis į policininkų alkotesterį "įpūtė" 3,34 prom. Tai - kol kas rekordinis promilių skaičius nuo šių metų pradžios visoje Klaipėdos apskrityje.

Pats Kęstutis negalėjo patikėti, kad taip kvailai pavairavo. Tačiau problemos su alkoholiu prie vairo jam nėra naujiena. Anksčiau policininku viename iš uostamiesčio komisariatų, o vėliau pasienio tarnyboje dirbęs vyriškis iš darbo buvo atleistas, kaip pakliuvo išgėręs prie vairo principingumu garsėjančiam Klaipėdos policijos pareigūnui Jonui Dičiui.

"Balticum" TV laida "Reidas" - pirmadieniais 20.15 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų