REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 26 dieną lankytojus pakvies tarptautinė turizmo, sporto ir laisvalaikio paroda VIVATTUR 2010. Paroda rengiama jau 16-ąjį kartą, lankytojų ji lauks parodų centre „Litexpo" tris dienas, vasario 26 - 28 dienomis.

REKLAMA
REKLAMA

VIVATTUR - viena didžiausių ir labiausiai lankomų parodų Baltijos šalyse. Susidomėjimas paroda neblėsta ir norintieji dalyvauti kitų metų parodoje pradeda ieškoti informacijos vos praėjus VIVATTUR. Šiemet į parodą atvyksta 152 dalyviai iš 19-os pasaulio šalių. Parodos ekspozicijų plotas sieks beveik 1300 kvadratinių metrų, užims visą 5-ojo paviljono salę.

REKLAMA

Dėmesiu lankytojus apdovanos ir kaimyninės šalys, ir populiariosios Europos Sąjungos turizmo šalys - Ispanija, Graikija, Italija, Prancūzija, Čekijos Respublika, ir išskirtinių Tailando, Moldovos, Tuniso, Kipro, Sirijos bei daugybės kitų šalių, viliojančių turistiniais ištekliais, atstovai.

Lietuvos kelionių organizatoriai ir didžiausios kelionių agentūros pristatys 2010 metų sezono naujienas, lankytojus kvies keliauti po gausybę pasaulio įdomiausių kraštų - Azijos šalis, Australiją, Jordaniją, Izraelį, Kanarų Salas, Tailandą.

REKLAMA
REKLAMA

Valstybinio turizmo departamento stende visos VIVATTUR metu dirbs ir įvairiais klausimais konsultuos departamento specialistai. Stende bus pristatomi vykdomi departamento projektai, mūsų šalies turizmo galimybės. Antrąją parodos dieną, vasario 27-ąją, visi suinteresuoti turizmo sektoriaus atstovai, besidomintys bendradarbiavimo galimybėmis su užsienyje veikiančiais turizmo informaciniais centrais (TIC), siekiantys gauti informacijos apie atitinkamas turizmo rinkas galės susitikti su pagrindinių užsienyje veikiančių TIC vadovais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Galime drąsiai didžiuotis vietinį turizmą pristatančių dalyvių aktyvumu. VIVATTUR gausiai pristatomi vietinio turizmo ištekliai, kultūrinis paveldas, nauji aktyvaus laisvalaikio būdai. VIVATTUR lankytojai galės išsamiai susipažinti su turizmo ir poilsio galimybėmis beveik visose Lietuvos apskrityse - miestų ir rajonų savivaldybės, turizmo informacijos centrai, parkai, viešbučiai, kaimo turizmo sodybos pasiūlys ramaus poilsio vietas, turistinius maršrutus po šalies regionus, miestus ir miestelius, naujus žygius dviračiais, iškylas baidarėmis ar plaustais, slidinėjimo ir kartodromo lenktynių trasas, pakvies apsilankyti miestų šventėse, įvairiuose festivaliuose, renginiuose, paragauti tradicinių patiekalų.

REKLAMA

Laisvalaikio ir sporto prekes parduodančios ar nuomojančios bendrovės demonstruos turistinius automobilinius namelius, turistinius autobusus, lankytojai ras baidarių ir vandens sporto inventoriaus, slidinėjimo treniruoklių - imitatorių, šiaurietiško ėjimo ir slidinėjimo lazdų.

Tikimasi, kad paroda bus gausiai lankoma. Kaip ir kasmet laukiama svečių būrio iš kaimyninių šalių: Latvijos, Estijos, Lenkijos, Kaliningrado srities.

Detalesnę informaciją apie parodą VIVATTUR 2010 galite rasti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų