REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Robertas Pattinsonas įrodė galintis būti ir ne vampyru

Šį savaitgalį BAFTA apdovanojimą gavusi kaip geriausia kylanti žvaigždė Kristen Stewart tvirtina, esą jos kolega „Saulėlydžio“ tęsiniuose Robertas Pattinsonas visus maloniai nustebins savo stipria ir puikia vaidyba romantinėje dramoje „Prisimink mane“ (angl. „Remember me“).

REKLAMA
REKLAMA

Anot aktorės daugeliui netikėjusių Roberto Pattinsono aktoriniais sugebėjimais, po šio filmo turėtų nelikti abejonių, nes daugelio merginų ir moterų dievukas šioje šeimyninėje dramoje tobulai įsikūnijo į savo vaidinamą herojų ir tuo ne kai kuriems gali sukelti ir pavydą.

REKLAMA

„Robertas savo įtikinama ir stipria vaidyba filme „Prisimink mane“ neleis niekam suabejoti jo aktoriniais gabumais. Pati mačiau šį filmą, todėl ir esu įsitikinusi, jog žmonės jį taip pat dievins ir vaidinantį ne vampyrą“,- įspūdžiais po filmo dalijos Kristen Stewart.

Liepos mėnesį „Saulėlydžio“ tęsinyje „Užtemimas“ pasirodysiantis Robertas Pattinsonas filme „Prisimink mane“ taip pat atlieka pagrindinio herojaus vaidmenį. Tik šįkart aktoriaus mylimąją vaidina kita jauna ir savo žavesiu Kristen Stewart nenusileidžianti aktorė- Emilie de Ravin. Jau filmavimo darbų pradžioje buvo pasklidę gandų, esą abu balandėliai pradėjo burkuoti ne tik filmavimo aikštelėje, bet ir už jos ribų.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau pačiai Kristen Srtewart tokios kalbos nė motais. Todėl ji net nesigilina į gandus ir toliau giria savo kolegą ir gyvenimo draugą.

„Sunku vertinti savo draugus,o ypač tuos, kuriuos pažįsti kaip nuluptus. Esu įsitikinusi Roberto sugebėjimu kuo puikiausiai vaidinti bet kokio stiliaus ir žanro filme“,- pagyrų neslėpė aktorė.

„Prisimink mane“- tai jautrus pasakojimas apie meilės galią, stiprius šeimos saitus ir apie tai, kaip svarbu gyventi pilna širdimi tarsi tai būtų paskutinė diena šiame pasaulyje. Filme taip pat vaidina tokios žvaigždės kaip Pierce‘as Brosnanas bei Chrisas Cooperis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų