REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Mano gyvenime buvo toks etapas, kai nuo intensyvaus darbo, nuolatinių kelionių ir streso nebegalėjau užmigti. Atrodydavo, kad esu mirtinai pavargęs ir likusias kelias laisvas valandas tiesiog privalau skirti poilsiui, tačiau užmigti man niekaip nepavykdavo.

REKLAMA
REKLAMA

Kreipiausi į medikus. Man išrašė vaistų. Iš pradžių viskas buvo puiku – išgėręs piliulę puikiai išsimiegodavau ir pailsėdavau, tačiau išgėręs vieną jų pakuotę supratau, kad man būtinai reikia antros...“, – šiandien TV3 laidoje „Be grimo” pasakos žurnalistas, laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas Edvardas Žičkus. Jo nemigą ir priklausomybę migdomiesiems vaistams galiausiai įveikė tik natūrali medicina ir didelis dėmesys savo sveikatai.

REKLAMA

Į cheminius vaistus skeptiškai žiūri ir dainininkė Gintarė Karaliūnaitė, bet ne tik dėl to, kad jos mama – garsi žolininkė. Iš tiesų daugelio vaistų Gintarė tiesiog nebegali gerti, nes tapo jiems mirtinai alergiška. Vos viena piliulė dabar dainininkei gali kainuoti gyvybę. Tačiau moteris išmoko puikiai išsiversti ir be cheminių preparatų. Jų vengia duoti ir savo sūnui.

Ar iš tiesų cheminiai vaistai yra vienintelė išeitis nuo visų ligų, ar lietuviai nepersistengia juos šluodami nuo lentynų ir kokios alternatyvios priemonės gali padėti išsigydyti net ir pačias sunkiausias ligas, – diskutuos „Be grimo“ dalyviai. Laidoje dalyvaus alternatyvios medicinos atstovai: Folio metodo, Su džok metodo atstovai, daktaras, gydantis dėlėmis, homeopatė, akupunktūros pradininkas Lietuvoje ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje taip pat dalyvaus ir prieštaringai kitų vertinamas gyduoliu save vadinantis Vitalijus, tikinantis, galįs mirtinus ligonius išgydyti už juos pasimelsdamas: „Gydau ne aš, o Dievas, aš tik į jį kreipiuosi“.Vitalijus ir jį atlydėjusi Nerija tikins, kad visas ligas galima įveikti atgaila.

Įvairūs gydymo metodai, patarimai, kaip atskirti specialistus nuo šarlatanų ir eksperimentuojant neįsivaryti sau mirtinos ligos, ir karštos diskusijos – jau šiandien laidoje „Be grimo“ 19.40 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų