REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Asta Baukutė skundžiasi dėl grasinimų ir pažeisto valdų privatumo

Tautos prisikėlimo partijos (TPP) frakcijos narė Asta Baukutė kreipėsi į policiją dėl pažeisto valdų privatumo bei grasinimų.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl pažeisto valdų privatumo ir šmeižto ruošiami dokumentai teismui.

Vasario 19 dieną LNK televizijos laidoje "Kakadu" reportaže buvo parodyti vaizdai, nufilmuoti A. Baukutei priklausančioje sodyboje Trakų rajone. Reportaže buvo teigiama, kad sodyboje laikomas šuo nėra šeriamas, "ilgai kenčia badą", o "dienomis ir naktimis staugiančio šuns balsas rėžia kaimynų ausis". Televizijos darbuotojai reportažą filmavo kartu su gyvūnų teisių apsaugos darbuotojomis, kurios neva patvirtino šuns nepriežiūrą ir jį pašėrė.

REKLAMA

Tuo tarpu Seimo narė A. Baukutė teigia esanti esanti šokiruota - augintinis sodyboje maitinamas kasdien, yra labai mylimas ir prižiūrimas. Tai esą patvirtina ir oficiali Trakų veterinarijos gydytojų išvada, kurioje pažymėta, kad "šuo prižiūrėtas ir gerai įmitęs".

Parlamentarė piktinasi, kad kartu su žurnalistais minėtosios gyvūnų teisių apsaugos darbuotojos įsibrovė į privačią parlamentarei priklausančią erdvę, vaikščiojo po kiemą ir namo prieangį.

REKLAMA
REKLAMA

"Mūsų šeima jaučiasi visiškai nesaugi. Pasirodo, bet kas ir bet kada gali įsibrauti į mūsų namus ir daryti ką nori. Esu šokiruota tokio melo. Vaikai bijo eiti į mokyklą, yra žeminami, grasinama jų taip pat nemaitinti, tyčiojamasi. Taip, esu viešas asmuo ir viešumo nebijau, tačiau ar visiškai absurdiškų istorijų kūrimas yra viešumas? Tas šuo yra mūsų šeimos narys, negaliu patikėti, kad siekdami savo tikslų laidų kūrėjai imasi tokių priemonių", - pirmadienį spaudos konferencijoje sakė A. Baukutė.

Parlamentarė taip pat tvirtino iš anonimo sulaukusi telefonu grasinamos žinutės "naikinti reikia tokias kaip tu".

Partijos pirmininkas Arūnas Valinskas kreipėsi į televizijos vadovybę, prašydamas nutraukti kūrybinės grupės savivalę ir atvirai organizuotą šmeižto kampaniją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų