REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA žaidėjas mačą praleido dėl pagirių

Į Vašingtono „Wizards“ ekipą išmainytas puolėjas Joshas Howardas dar prieš didžiuosius mainus tarp „Wizards“ ir Dalaso „Mavericks“ ekipų spėjo gana stipriai prisidirbti.

REKLAMA
REKLAMA

Pradeda aiškėti, kad sausio 20 dieną vykusias rungtynes tarp minėtų komandų 29 metų krepšininkas praleido dėl pagirių po prieš tai vykusio vakarėlio. Taip tvirtina keli komandos šaltiniai.

REKLAMA

Paklaustas apie šią situaciją J. Howardas tekstine žinute teigė, kad tai yra melas ir dėl to jam nereikia teisintis. Anot žaidėjo, jo advokatai dirba savo darbą.

Teigiama, kad išsišokimais garsėjantis žaidėjas praleido rytinę treniruotę, nežaidė rungtynėse, o vėliau dėl to buvo nubaustas tuo, kad kitas „Mavericks“ rungtynes pradėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Priminsime, kad ir 2008 metais J. Howardas atliko ne vieną garsią reakciją sukėlusį veiksmą. Radijo interviu puolėjas prisipažino, kad atkrintamųjų varžybų serijos su Naujojo Orleano „Hornets“ metu rūkydavo marichuaną. Po kelių dienų po svarbaus pralaimėjimo žaidėjas išdalino komandos draugams skrajutes, kviečiančias į jo gimtadienio vakarėlį. Dėl to tuometinis „Mavs“ treneris Avery Johnsonas atidėjo kitos dienos komandos treniruotę.

REKLAMA
REKLAMA

Vasarą J. Howardas lenktyniavo gatvėse ir buvo sulaikytas. Vėliau buvo paviešintas video įrašas, kuriame per labdaringas futbolo rungtynes žaidėjas išniekino JAV himną, jo metu į filmavimo objektyvą pasakydamas, kad nesididžiuoju himnu, nes yra juodaodis.

Šį sezoną Veik Foresto universitete žaidęs atletas per 33 sužaistas rungtynes vidutiniškai pelno 12,8 taško ir atkovoja 3,5 atšokusio kamuolio. Per dvi rungtynes su „Wizards“ apranga J. Howardas vidutiniškai surenka po 17 taškų ir 2,5 atkovoto kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų