REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trenerio  Jeano Claude‘o ir „69 danguje“ merginų duetas linksmajame „Žvaigždžių duetų“ vakare sudainavo dainą apie bobučių nubučiuotą Radži. Dainoje Jeanas Claude‘as žadėjo Radžiui koncertą savo gimtajame  Dramblio Kaulo Krante Afrikoje, nors ir pripažindamas, kad toks išsiskyrimas bus beveik neištveriamas „armijai močiučių, kurios negali be jo gyventi“.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš dainuodamas šią dainą, atsiklausėme projekto rengėjų, ar neįžeisime Radži, bet mums buvo leista ją dainuoti. Mes nieko prieš Radži neturim, tik už. Tiesiog smagus sutapimas tos indiškos dainos apie radžą, kurią norėjome sudainuoti, ir Radži vardo. Man Radži asmeniškai patinka, jam kas galvoj, tas ir ant liežuvio, nieko nevynioja į vatą. Tuo panašus į Pareigytę“, - juokėsi „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė.

REKLAMA

Estrados princui Radžiui skirta daina skambėjo indišku stiliumi, „69 danguje“ merginos vilkėjo sarius, o apie Radži buvo dainuojama nuolankiu stiliumi – kaip apie karalių, t.y. radžą. Ironiška daina susilaukė komisijos liaupsių.

„Tai yra odė apie Šv. Radži, o Karina čia tapo tikra Bolivudo superžvaigžde“, - gyrė Vytenis Pauliukaitis. „Buvo labai gražu“ – pritarė Inga Valinskienė. Tačiau komisijos pirmininkas nepamiršo įgelti kolektyvui, kad ir vėl negirdėjo jokio dainavimo. „Bet aš prie to pripratau. Šuo ir kariamas pripranta“, - juokėsi V. Juozapaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienio vakarą skambės pačios linksmiausios „Žvaigždžių duetų“ dainos. Cololo ir Zvonkė, jų žodžiais tariant, dainuos baletą, Baiba ir sugipsuota ranka Marius Gelažnikas atliks ištrauką iš kultinio rusų filmo „Briliantinė ranka“, o projekto naujokė Eglė Jackaitė  berdama greitakalbę „Geri vyrai“ kūrinį baigs sėdėdama pianistui ant kelių.

Linksmasis „Žvaigždžių duetų“ vakaras – šeštadienį 19 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų