REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žymiausias pasaulyje vyrų mylėtojas Eltonas Johnas visada garsėjo atvirumu, tačiau šįsyk nutarė įmesti vaivorykštinę vėliavą ir į krikščionių rūtų darželį.

REKLAMA
REKLAMA

"Manau, kad Jėzus buvo užjaučiantis, labai intelektualus gėjus, kuris puikiai suprato žmonių problemas" - teigia auksinis dėdulė Eltonas. -" Jėzus norėjo, kad būtume mylintys ir atleidžiantys. Nesuprantu, iš kur žmonėse tiek pykčio. Pavyzdžiui, pamėginkite būti lesbiete Artimuosiuose Rytuose. Tai - tas pats, kas būti mirus." - tęsia Eltonas savo religinę apologetiką.

Tiesa, Eltonas prisipažįsta, kad ir pats nėra šventasis ir padarė ne vieną klaidą. Pavyzdžiui, visada įsimylėdavo jaunesnius: "Aš juos apsupdavau meile, rodydavau įvairias šalis, stengiausi lavinti. Jie visi gaudavo gerą laikrodį, gerą kostiumą, galbūt sportinę mašiną, neturėjo jokio darbo ir jau po pusės metų manęs nekęsdavo." - nuoskaudą lieja E. Johnas. Nesijaudink, Eltonai, kiti daro lygiai tą patį o po kelių mėnesių dar ir pakliūna į kalėjimą už nepilnamečių tvirkinimą...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų