REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieno Vilniaus miegamojo rajono gyventojai buvo nustebinti savo apsnigtame ir sunkiai pravažiuojamame kieme išvydę sparčiai judantį sportinį motociklą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasikeisdami jį vairavo Lietuvos žiemos kroso čempionas Artūras Rastenis ir TV3 serialo „Svetimi“ aktorius Ramūnas Rudokas. Abiem vyram tai buvo įsimintina diena – Artūras pirmą kartą nusifilmavo seriale, o Ramūnas, išbandęs sportinį motociklą, jau juokais galvoja apie motokroso lenktynes.

REKLAMA

„Serialo „Svetimi“ filmavimo aikštelėse netrūksta veiksmo. Šį kartą filmavome paslaptingo žudiko sceną. Pagal scenarijų ją turėjo vaidinti motociklininkas. Tokią sniego gausa nesiskundžiančią žiemą ne kiekvienas galėtų vairuoti dviratę transporto priemonę, todėl į pagalbą pasikvietėme tikrus profesionalus“, – pasakoja serialo „Svetimi“ vykdomasis prodiuseris Rimvydas Martinaitis.

Profesionalus sportininkas Artūras Rastenis, vaidinęs paslaptingą žudiką, džiaugiasi nauja patirtimi ir puikia treniruote prieš varžybas. Tuo tarpu Ramūnas Rudokas, susigundęs sportinio motociklo valdymu kartu su kūrybine TV3 serialo grupe, juokavo, kad gal netrukus jį pamatysime egzotiškos sporto šakos lenktynėse.



Intriguojančios „Svetimų“ scenos su aktoriais ir tikrais profesionalais pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.10 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų