REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai, ką LNK laida „Kakadu“ išvydo Astos Baukutės sodyboje Bražuolės kaime, esančiame Trakų rajone, sunku žodžiais nusakyti. Kaimynai sako, jog šunelio staugimą parlamentarės kieme girdi jau kelinta para iš eilės, tačiau čia niekas neatvažiuoja. Šuo vis staugia ir staugia.

REKLAMA
REKLAMA

Kai prieš kelias dienas „Kakadu“ ieškojo už elektrą nesusimokėjusios Seimo narės pėdsakų, į akis ir tuomet krito apleistas keturkojis:  kalnai išmatų; maisto ir vandens – nė lašo. Vaizdas buvo šiurpus. Todėl į parlamentarės sodybą „Kakadu“ iškvietė „SOS gyvūnai“ darbuotojas. Pamatytas  vaizdas pribloškė gyvūnų globėjus.

REKLAMA

„Pagal indo tuštumą šou šiandien nemaitintas. Šiaip gyvūnas turi būti maitinamas du kartus per dieną, ryte ir vakare, jam bent vieną kartą turi  būti duotas karštas maistas. Ypač gyvūnui, kuris laikomas lauke“, - parlamentarės žiaurumu negalėjo patikėti  „SOS gyvūnai“ darbuotojos, kurios pamaitino šunelį.   

Siaubingai mažas voljeras, vietoj guolio – plikos lentos, senų seniausiai nugraužti kaulai, vandens  - nė lašo. SOS gyvūnai tarnybos darbuotojos sako, kad tai oficialiai vadinama gyvūnų kankinimu ir grubiai pažeidžia gyvūnų globos įstatymus.  Apie elementarų žmogiškumą gyvūnų atžvilgiu negali būti nė kalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Astos Baukutės kaimynai tvirtina, kad Seimo  narės ir jos šeimos sodyboje nematė mažiausiai tris paras. Šiandien jau ketvirtoji. Jei šunelis bus paliktas likimo valiai, SOS gyvūnai darbuotojos privalės apie tai informuoti veterinarijos tarnybą, policiją ir neatidėliotinų veiksmų  - gelbėti gyvūno gyvybę.

Šiurpi istorija apie nemaitinamą Baukutės šunį – laidoje „Kakadu“ šiandien 19.10 val. per LNK.




REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų