REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 27 dieną nuostabiame gamtos kampelyje, Šušvės draustinyje įsikūrusioje sodyboje „Medžiotojų sostinė", trečią kartą vyks gražia tradicija jau tapęs žiemos renginys „Medžiotojų žiemos šventė 2010“.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais šventės organizatoriai siekia ne tik suburti į smagias šalčių palydėtuves visus medžiotojus, jų šeimas ar tuos, kurie pasiilgę tikrų žiemos pramogų, bet ir atkreipti visuomenės dėmesį į itin aktualias gamtosaugos problemas. Bendradarbiaujant su VšĮ Gamtosaugos projektų vystymo fondu ir Lietuvos ornitologais, šventės metu yra inicijuojama akcija „Saugokime Lietuvos paukščius“.Sodyba „Medžiotojų sostinė“ kartu su VĮ Kėdainių miškų urėdija pagamins tūkstantį akcijos simbolika pažymėtų inkilų smulkiesiems Lietuvos sparnuočiams.

„Kiekvienas šventės dalyvis galės įsigyti inkilą ir pakabinti jį savo krašte, o už parduotus paukščių namelius surinktos lėšos bus skirtos paremti VšĮ Gamtosaugos projektų vystymo fondo aštuntus metus vykdomą jūrinių erelių apsaugos projektą Lietuvoje. Ši graži iniciatyva — tai galimybė iškelti dirbtinius lizdus, deja, jau nykstantiems sparnuočiams“, — teigia sodybos „Medžiotojų sostinė“ šeimininkas Vidas Silvestavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų