REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Liberalų ir centro sąjunga (LiCS) nėra niekam oficialiai pasiūliusi kandidatuoti į sveikatos apsaugos ministro postą, o Raimundas Šukys tėra vienas iš 7-8 galimų kandidatų, ketvirtadienį po susirinkimo sakė šios partijos vadovas Gintautas Babravičius.

REKLAMA
REKLAMA

"Kandidatų yra 7-8, bet jų minėti nenorėčiau. Niekam iš kandidatų nėra oficialiai partijos vardu pateiktas koks nors pasiūlymas, taigi ir nei iš vieno negautas sutikimas, kad jis sutiktų būti nominuojamas. (...) Aukštų pareigūnų valstybėje favoritai - tai yra tik žinia, ir nieko daugiau", - sakė G. Babravičius.

REKLAMA

LiCS vadovas teigia, jog prieš kalbant apie tai reikia sulaukti, kol Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasirašys dekretą, pagal kurį atsirastų laisvas sveikatos apsaugos ministro postas. Pirmadienį į posėdį renkasi LiCS valdyba.

Naujo sveikatos apsaugos ministro pradėta dairytis Algiui Čaplikui apsisprendus pasitraukti iš šių pareigų. Pagal valdančiosios koalicijos sutarimą, šis postas priklauso LiCS, kuri tardamasi su partneriais ir Premjeru, ieškos naujo kandidato, kuris bus siūlomas Prezidentei.

Premjeras Andrius Kubilius yra teigiamai atsiliepęs apie R. Šukį kaip apie galimą kandidatą. "LiCS turi bent keletą kandidatų. Manau, kad vienas iš jų gali būti, ir džiaugčiausi, jei būtų R. Šukys. Jo tapimas sveikatos apsaugos ministru dabartinėje situacijoje būtų ypač svarbus ir vertingas dalykas", - teigė A. Kubilius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų