REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į „Gravity“ šeštadienį atriedės rygiečių „Pencilhaus“ komanda

Į „Gravity“ šeštadienį atriedės rygiečių „Pencilhaus“ komanda

REKLAMA

Klubas „Gravity“ šeštadienį, vasario 20-ąją kviečia į dvigubą vakarėlį. Rygietiškas naktinėjimo tradicijas lietuviams pristatys latvių didžėjų ir vidžėjų komanda „Pencilhaus“, jiems atsaką surengs vilniečiai.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pusantrų metų startavęs judėjimas „Pencilhaus“ prasidėjo kaip vakarėliai draugams, netrukus išsiplėtė iki pažįstamų ir kaskart įtraukia vis daugiau žmonių. Projekto pavadinimas – neatsitiktinis. Vakarėliuose visuomet rasi popieriaus lapų ir krūvą pieštukų, tad susirinkę rygiečiai ne tik klausosi muzikos ar šoka, bet ir piešia, rašo linkėjimus, eksperimentuoja grafinėmis formomis – palieka savo antspaudą.

REKLAMA

Margą Latvijos sostinės naktį „Gravity“ atstovaus kas mėnesį „Pencilhaus“ vakarėlius organizuojantys minimal ir tech house didžėjai Kris Hovel ir Laurent Dathie. Prie jų prisijungs turbūt užimčiausias Latvijos vidžėjus Wickiss, gerai pažįstamas Lietuvos trance festivalių lankytojams. Jie klube paskleis rygietišką požiūrį, nuotaiką ir germaniškąją šokių muzikos pusę. Planuojama, kad su atlikėjais į mūsų sostinę atvyks ir didžiausi „Pencilhaus“ gerbėjai iš Rygos.

REKLAMA
REKLAMA



Klube latvius pasitiks trys lietuviai. Muzikinį Vilnių svečiams demonstruos „minimal.lt“ vadas bei „min_for“ trio narys shn. Vaizdus klube rodys į duetą pirmą kartą stosiantys iš tokių projektų, kaip „Dublicate“, pažįstamas vidžėjus Eimis bei grafikos dizaineris Džiugas, atsakingas už daugelio įdomių miesto įvykių apipavidalinimą.

Pieštines inspiracijas vaizdo menininkams jau siunčia „ŠMC parduotuvės“ draugai ir lankytojai. Taip pat visi, apsilankę renginyje „Pencilhaus VS Vilnius“, bus kviečiami kurti pieštinius atsakymus į klausimą „Kas yra vaizdo projekcija?“. Iš vakarėlio metu sukurtų piešinių vėliau bus sukurtas filmas, kuris pasklis kasdieniuose interneto puslapiuose bei tinkle „Facebook“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naktis, skirta ne tik šokiams ir muzikai, bet ir bendravimui meno kalba, „Gravity“ vyks šeštadienį, vasario 20-ąją. Klubinėtojai ir artistai iš Vilniaus bei Rygos klube būriuosis nuo 22 val. Įėjimo kaina – nuo 10 iki 20 Lt.

Daugiau apie atlikėjus:

http://www.myspace.com/thepencilhaus

http://www.myspace.com/krishovelmusic

http://www.myspace.com/laurentdathie

http://www.myspace.com/minimallt

http://www.myspace.com/minerijus

http://www.myspace.com/wickiss

http://www.dziugas.eu

http://www.cacshop.lt

Artimiausi „Gravity“ renginiai:

2010-02-26 Par Avion

2010-02-27 Ray Andres & DJ Tah-Dow!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų