REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant pavasariui, pats metas pagalvoti apie garderobo atnaujinimą ir pagyvinimą.

Būtinų įsigyti daiktų sąraše be abejonės turėtų būti įrašyta ne tik odinė suknelė ar pečius išryškinantis švarkelis, bet ir išraiškingi bei originalūs aksesuarai – masyvūs ir ryškūs papuošalai, platforminiai bateliai ir, žinoma, stilinga rankinė. Šiemet siūloma didžiulė įvairovė rankinių dizainų, iš kurių nebus sunku išsirinkti gražiausią ir širdžiai mieliausią.



Dydis:

REKLAMA
REKLAMA

Pavasarį išliks madingos tiek labai didelės, tiek labai mažos rankinės. Mėgstančioms kartu su savimi nešiotis "pusę gyvenimo", patariama rinktis talpias, kvadratinės, suraukto maišelio ar kuprinės formos rankines. Pasivaikščiojimams mieste ir vakarėliams kuo puikiausiai tiks kiek mažesnės rankinės su trumpomis medinėmis rankenomis ar elegantiškosios delninukės.

REKLAMA

Detalės:

Kurdami rankines pavasario/vasaros sezonams mados kūrėjai atiduoda duoklę detalėms. Originalumo ir nuotaikingumo suteiks spalvoti raišteliai, kutai, užtrauktukai, grandinėlės ar spaudės. Romantikos ir puošnumo – raukiniai, siuviniai, blizgios sagutės, gėlių žiedai. Dizaineriai taip pat kviečia nusikelti į egzotiškus kraštus ir rinktis džiunglių motyvais, leopardo, gyvatės ar krokodilo odos intarpais papuoštas rankines, kurie joms suteikia ekspresyvumo ir žaismingumo.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis dizainerių šiemet atsigręžė į kaimą ir papuošė savo rankines pynėmis, mezginiais ar šiaudinėmis variacijomis. Modernioms miestietėms jie taip pat pasiūlė džinsines bei permatomas ir blizgias rankines. Pastarosios išsklaido visas jūsų paslaptis ir visiems atskleidžia tai, ką kaskart nešiojatės su savimi. Todėl jos turėtų patikti drąsioms ir dėmesio centre atsidurti mėgstančioms mados mylėtojoms.



Spalvos:

Jei vis dar galvojate, kokios spalvos rankinę pasirinkti atšilus orams, nedvejodamos rinkitės į madą grįžusias bei dizainerių dažnai naudotas pastelines spalvas. Tam kuo puikiausiai tiks gelsvi, rausvi, violetiniai bei melsvi, šviesiai žalsvi, mėtiniai tonai. Nemėgstančioms eksperimentuoti su ryškesnėmis spalvomis, vis dar siūlomos juodos, rudos, pilkos spalvų rankinės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Daugiau sužinoti apie madingas rankinių spalvas bei formas, kurias siūlo Fendi, Prada, Ralph Lauren, Valentino, Versace, Zac Posen, Missoni, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Carolina Herrera, Lanvin, Emilio Pucci, Michael Kors, galite aplankę nuotraukų galeriją.



































Teksto autorė Lina Čelkaitė.  Jurgita.lt nuotr.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų